NOVO ROČIŠTE

BORBA ZA SKRBNIŠTVO SE NASTAVLJA: Borna Rajić došla na sud uplakana, izašla nasmijana

Bivša supruga Luke Rajića, Borna Rajić Kotromanić, došla je na raspravu o skrbništvu nad 7-godišnjim sinom.

Borna Rajić Kotromanić došla je na raspravu o skrbništvu nad 7-godišnjim sinom Rafaelom na zagrebački Općinski sud, za koje se bori s bivšim partnerom Ronom Haleom. Borna je na sud došla taksijem, a s njom je bio i sin.

Borna ga je skrivala od pogleda tako što mu je stavila kapuljaču na glavu i zaštitnički za zagrlila dok su užurbanim korakom ulazili u zgradu suda.


NEVIĐENA SEKS KOLEKCIJA: Zašto Borna Rajić objavljuje pornografke slike na Instagramu?

Izraelac Ron Hale, otac malenog Rafaela, nije se pojavio na ročištu, a nedugo nakon početka rasprave Borna je iz sudnice izašla uplakana zajedno sa sinom, ljubeći ga, piše 24 sata. Nedugo nakon toga vratila se u sudnicu, iz koje je izašla nasmiješena nakon sat i pol. Zadovoljna je bila i njezina odvjetnica Jasmina Biloš.

Dok je još živjela u Francuskoj, pariški je sud donio nepravomoćnu odluku da skrbništvo nad Rafaelom ima njegov otac, a Borna tvrdi da je tražio i alimentaciju u iznosu od 5000 eura. Hale je na prošlom ročištu u Zagrebu optužio Bornu da mu mjesecima nije dala da vidi svog sina, a sud mu je nakon toga omogućio da provede tri dana s Rafaelom.

Borna je, nakon rastave od Luke Rajića, bila pet godina u vezi s Ronom Haleom.

Povratak na Net.hr