Strašno...

BOLNA ISPOVIJEST KĆERI ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Medicinski je fenomen, a u Srbiji su je zvali ‘invalidna kalašturo’

Jelena Beba Balašević na svojem je blogu objavila potresnu ispovijest na tešku prometnu nesreću u kojoj je sudjelovala 1998. godine, a nakon koje je imala jedan posto šanse za oporavak.

Na tragičnu nesreću, nakon koje je ostala potpuno nepokretna zbog iskakanja vratnih kralježaka iz kralježnice, podsjetio ju je gost koji se pojavio na pozornici Donalda Trumpa.

On je bio voditelj kluba ‘Jedan posto’ koji okuplja one koji imaju jedan posto šanse za oporavak od ozljeda koje su doživjeli. Jelena je bila impresionirana time što su ga ljudi u dvorani s pozdravili s poštovanjem i prisjetila se vlastitog puta oporavka.

‘Sjetila sam se kako su mi u Zmaj Jovinoj ulici vikali ‘Nauči da hodaš!’

Sjetila sam se ‘invalidna kalašturo’ ‘iskompleksirana zbog noge’ ‘kad ćeš na remont?’

Sjetila sam se još dosta ne baš ohrabrujućih stvari za ovih osamnaest godina kako živim drugačije.’

Jelena kaže da je snagom svoje volje postala heroj jer se uspjela oporaviti unatoč malim vjerojatnostima, a zbog toga ne očekuje nikakva priznanja.

‘Ne mislim da treba da budem dočekivana ovacijama zbog svog oporavka. To i nije moj podvig, ja sam samo htjela da ozdravim…

Ali, znam da ima kod nas još slučajeva poput mog. Povrijeđenih, usporenih, kojima je teže, koji nisu krivi ni za što a bore se da budu ravnopravni deo društva.

Treba ih ohrabriti. Malo je potrebno…’

‘E, SAD ĆEŠ VIDJETI!’: Balašević obećao koncert ako status njegove kćeri skupi dovoljno lajkova

Povratak na Net.hr