'OVO JE LUDOST!'

‘BOG TI JE DAO LJEPOTU, ALI JE ZABORAVIO MOZAK’: Prekrasna ruska manekenka svojim potezom užasnula fanove

Ruska manekenka šokirala je obožavatelje svojim novim videom na Instagramu, a obožavatelji su joj poručili da nije normalna.

Ruska manekenka Viki Odintcova ima samo 21 godinu i mnogo hrabrosti! Naime, nova djevojka vozača Formule 1 Fernanda Alonsa iza sebe ima mnoge odrađene kampanje i naslovnice, a među ostalim tu je i snimanje za Playboy koje je odradila kad joj je bilo samo 19 godina.

RUSIJA PONOVNO POSTAJE CARSTVO! Ona je nova ruska carica, možete samo kleknuti i sliniti

Lijepa Viki i dalje radi punom parom, a njezin posljednji video sa snimanja zaprepastio je obožavatelje ove manekenke.

Viki je u Dubaiju snimila svoju novu kampanju, a tom je prilikom visila s gradilišta novog nebodera na velikoj visini. Njezine obožavatelje šokiralo je što uopće nije bila osigurana nikakvom sigurnosnom užadi, već se samo držala za ruku fotografa.

From reality Ph: @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

“Još ne mogu vjerovati da sam to napravila. Svaki put kada pogledam video, dlanovi mi se oznoje”, napisala je u opisu videa koji je podijelila na svom Instagram profilu.

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

Njezini obožavatelji nisu imali baš ohrabrujuće riječi za ovaj potez slavne ljepotice. “Jako loš primjer mladima”, “Nadam se da su te jako dobro platili za ovo jer to nije dobra ideja”, “Ovo je tako glupo, nemam riječi za to. Izgleda kao da neka 11-godišnjakinja želi privući pozornost pod svaku cijenu”, “Ludost! Izgleda da ti je Bog dao ljepotu, ali je zaboravio mozak”, “Kad misliš da je tvoj posao važniji od tvoga života… Ipak, drago mi je da si dobro”, samo su neki od komentara obožavatelja.

Povratak na Net.hr