banner

POTVRDILA JE GLASINE

BIVŠA MISICA IVANA PARIS O NOVOM DEČKU: ‘Ljubav se uvijek dogodi kad najmanje očekuješ. Sretna sam’

Ivana i njezin bivši suprug Dino Bubičić razvedeni su nešto više od godinu dana te su ostali u dobrim odnosima

Bivša misica Ivana Paris nakon razvoda od Dine Bubičića s djecom živi u Rijeci. Radi kao menadžerica u jednom dentalno-estetskom centru u Opatiji. Za IN Magazin ispričala je što je prvo napravila nakon popuštanja mjera, a potvrdila je da je ponovo zaljubljena.

“Prva stvar koju sam napravila je ta da sam išla popit kavu, nisam se još naručila kod frizera, na pedikuru i manikuru što se vidi, ali ima vremena naravno”, rekla je.

BIVŠA MISICA IVANA PARIS PONOVO LJUBI? Na društvenim mrežama priznala: ‘Dečko mi je ljubomoran’

Ivana je, kaže, sretno zaljubljena.

“A nova ljubav, da, dogodila se i uvijek se dogodi kad najmanje očekuješ, i šta da ti kažem zadovoljna sam, sretna sam šta je najbitnije. A ljubav u doba korone, kao i sve, online, nema drugačije”.

Željela bi imati još djece

Ona i njezin bivši suprug Dino Bubičić razvedeni su nešto više od godinu dana te su ostali u dobrim odnosima.

“Djeca su bila uglavnom kod mene jer je Dino radio, tako da nismo imali problema s viđanjima, a i kad se vratio s posla je morao biti u samoizolaciji 15 dana, tako da su ga vidjela tek prošli tjedan, i prešla kod njega, ali mi i inače nemamo problema oko dogovora kad će tko gdje. Dino je zaista dobar tata i uskače i on meni koliko i ja njemu u bilo čemu i kad što treba”, kazala je Ivana.

U budućnosti bi, priznaje, željela imati još djece.

BIVŠA MISICA IVANA PARIS NAKON RAZVODA PONOVNO LJUBI: ‘Nije važno s kim si, neka sretna si’

“Ja obožavam djecu tako da što bude bit će, kako Bog da, tako će i biti. Prije godinu dana sam rekla – nek me život iznenadi i iznenadio me, a je l’ bi voljela još djece, čak i da”.

Povratak na Net.hr