NESANICA GA DOTUKLA

BILO JE PITANJE VREMENA: Kanye West imao živčani slom, policija ga u lisicama odvela u bolnicu

Suprug Kim Kardashian usprkos savjetima liječnika nije želio otići u bolnicu pa ga je tamo odvela policija. Prije toga se nekoliko tjedana čudno ponašao, a uzrok sloma su stres i nesanica.

Kanye West je potpuno izgubio kompas. Prvo je otkazao ostatak turneje, a prošle je noći završio u bolnici, pišu američki mediji. Njegova supruga Kim Kardashian je ubrzo nakon toga viđena na aerodromu u Los Angelesu odakle se, pretpostavlja se, odvezla posjetiti muža.

BEYONCE, POVRIJEDILA SI ME!’: Kanye West obrušio se na slavnu pjevačicu tijekom svog koncerta

Kanye je u bolnicu prebačen tek kada je u njegov dom pozvana policija, piše TMZ. Kontroverznom je glazbeniku navodno zbog teške nesanice liječnik savjetovao hospitalizaciju, no Kanye se opirao. Na kraju su mu policajci stavili lisice i odvezli ga u bolnicu.

Uzrok živčanog sloma navodno je stres koji je uzrokovao napad na Kim u Parizu.

🐆

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Reper je nakon pljačke otkazao nekoliko nastupa, no kasnije je nastavio s koncertima. U Oaklandu je tvrdio da je dodjela Grammyja namještena. Na sljedećem je koncertu 25 minuta govorio što ga sve frustrira u životu, a na kraju je izjavio kako bi, da je izašao na predsjedničke izbore, glasao za Donalda Trumpa, što se nije svidjelo publici pa ga je izviždala.

U subotu je u Sacramentu napao Marka Zuckerberga jer mu nije dao 53 milijuna dolara da se izvuče iz dugova, a u jednom je trenutku optužio Jay-Z-ja da je naručio njegovo ubojstvo.

Tonight

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr