OBJAVILI NA TWITTERU

BILL GATES I NJEGOVA MELINDA RAZVODE SE NAKON 27 GODINA: ‘Nastavljamo zajedno raditi, ali kao par više ne funkcioniramo’

“Molimo da vas da poštujete privatnost nas i naše obitelji”, napisao je Gates na Twitteru

Poznati milijarder i suosnivač Microsofta Bill Gates objavio je večeras na Twitteru da se razvodi od svoje supruge Melinde nakon 27 godina braka.

“Nakon što smo puno radili na našoj vezi, donijeli smo odluku da okončamo svoj brak. U posljednjih 27 godina, podigli smo dvoje sjajne djece i stvorili zakladu koja se diljem svijeta trudi ljudima osigurati zdrav i uspješan život. Nastavljamo vjerovati u našu misiju i nastavit ćemo zajednički rad u zakladi, ali više ne vjerujemo u zajednički život. U ovoj fazi života, kao par ne možemo nastaviti. Molimo da vas da poštujete privatnost nas i naše obitelji”, napisali su Bill i Melinda na Twitteru.

Bill i Melinda upoznali su se kasnih 80-tih godina prošlog stoljeća kada se ona priključila Microsoftu. Vjenčali su se 1994. na Novu godinu na Havajima.

Melinda je 1996. napustila Microsoft kako bi se posvetila stvaranju obitelji.

Zajedno imaju troje djece i zajednički vode Zakladu Bill & Melinda Gates putem koje su dosad donirali više od 50 milijardi dolara u humanitarne svrhe.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr