U BRAKU S MANEKENKOM

BIEBER ODGOVORIO TROLU KOJI MU JE VRIJEĐAO ŽENU, PROGOVORIO I O SELENI: ‘Volio sam je i uvijek će biti u mom srcu’

‘Volio sam Selenu i uvijek će imati mjesto u mom srcu, ali smrtno sam zaljubljen u svoju ženu’

Justin Beiber nije bio sretana kada mu je jedan od trolova napao ženu na Instagramu, a sve je počelo kada je pjevač objavio fotografiju Hailey.

“Ti uopće nisi zaljubljen u Hailey. Oženio si je samo kako bi napakostio Seleni Gomez. Osim toga, Hailey spava sa Shawnom Mendesom i rasistica je”, pisalo je u komentaru koji je pogodio pjevača.

“Činjenica da imaš profil posvećen hejtanju moje žene jednako je nezrela kao i pomisao da bih nekom posvetio cijeli život samo da napakostim bivšoj. Svatko tko u to vjeruje je zloban ili mlađi od 10 godina jer razumna osoba ne govori ovako i treba te biti sram.

Volio sam Selenu i uvijek će imati mjesto u mom srcu, ali smrtno sam zaljubljen u svoju ženu i mislim da je ona najbolje što mi se ikad dogodilo. Činjenica da si posvećen mržnji govori puno o tebi. Ako misliš da ćeš ovako privući moju pažnju, pogriješio si na jako puno razina. Ljudi mi stalno pišu ovakve stvari, do sad nisam odgovarao i više neću, ovo je poruka za sve nezrele i bolesne ljude koji šalju Hailey poruke koje će je povrijediti poput onih da ću se vratiti Seleni ili da je ona bolja za mene. Nemate pojma o mom životu i što je dobro za mene.

JUSTIN BEIBER PRIZNAO DA IMA PSIHIČKIH PROBLEMA: Uzima odmor od glazbe, a progovorio i o braku s manekenkom

Hailey je moja žena, a ako to ne podržavate, ne podržavate ni mene. Onda niste ni fan ni dobra osoba. Da si imao odgoja roditelji bi ti rekli da kad nemaš nešto lijepo reći, radije šuti”, napisao je Beiber koji je svoju objavu stavio i na Instagram story.

 

Povratak na Net.hr