POTPUNI RASPAŠOJ!

BIEBER IZAZVAO POMUTNJU U ‘THE BESTU’: ‘Plesao je pa u jednom trenu pokazao i guzu! Cure su vrištale kao lude’

Nakon spektakularnog nastupa u zagrebačkoj Areni, JB je izašao u klub The Best gdje je svojom pojavom izazvao pravu pomutnju.

Justin Bieber je sinoć oduševio više od 17.000 fanova koji su imali priliku otići na njegov nastup u Arenu Zagreb, no pravo iznenađenje doživjeli su oni koji su se nakon koncerta našli u klubu The Best.

JUSTIN BIEBER NAKON KONCERTA TULUMARIO U ‘THE BESTU’: Fanovi se raspametili kad su ga vidjeli za šankom

Iako su mnogi očekivali kako će JB, koji je na glasu kao bahata zvijezda kojoj se ne da družiti s obožavateljima, nakon Arene otići u hotel daleko od očiju javnosti, on je odlučio tulumariti.

U The Bestu  je bio stilist Ivan Friščić koji je s nama podijelio kako je izgledalo kada se slavni Bieber pojavio u tom klubu.

‘DVORANA PUNA LJUBAVI’ GANULA BIEBERA DO SUZA: Slavni pjevač obećao da će se vratiti u Hrvatsku

“Nastala je gungula! Odjednom se ispred VIP-a počela skupljati rulja, cure su počele vrištati, sa svih strana su blještali blicevi fotoaparata i flashlighta kojima su njegovi zaštitari onemogućavali da ga fanovi fotografiraju”, rekao je Friščić za Net.hr.

Iako on sam nije njegov fan, kaže Friščić, on i menadžer Vedran Strukar, s kojim je izašao u The Best na piće, bili su jedni od rijetkih koji su uspjeli uspostaviti bilo kakvu komunikaciju sa slavnim pjevačem.

I ON JE ‘BELIBER’: Orešković poveo suprugu Sanju i kćer na koncert sunarodnjaka Biebera

“Mi smo zapravo slučajno bili tamo. On se odjednom našao pored nas, nismo se ni snašli. No, iskoristili smo priliku da porazgovaramo s njim. S obzirom da je poznajem, pitao sam Biebera je li njegova stilistica došla s njim u Zagreb i koliki je utjecaj imala na njegov sinoćnji nastup. Rekao je da je radila na jednom dijelu i to je to. Nije baš razgovarao ni s kim osim sa svojim prijateljima”, rekao je Ivan, na kojega je Justin ostavio dobar dojam.

“Bio je pristojan i drag, nije bio bahat ni pretenciozan. Mislim da ga ljudi takvim smatraju jer gledaju kroz prizmu ekipe koje ga prati. S njim je bilo osiguranje koje nije dalo da mu se itko približi”, nastavio je stilist.

Friščić kaže kako je na Bieberu bilo vidljivo da na after party nije došao prisilno, već s namjerom da se zabavi.

Justin em um Clube em Zagreb, na Croácia 9 de Novembro. #justinbieber

A post shared by Justin Bieber 🇧🇷 (@bykidrauhll) on

“Nije bio uštogljen. Plesao je sa svojim prijateljima plesačima, gledao je cure i par puta mahnuo fanovima”, rekao je Ivan.

Na društvenim se mrežama pojavilo mnoštvo videa i fotografija oduševljenih fanova koji su se našli u klubu s Bieberom, a na nekima se vidi da je u jednom trenutku pokazao – guzu.

Strip It Down 😜😘😊 #purposetour #justinbieber #club

A post shared by Belieber Girl (@belieber_1125) on

“Justin je prvo sjedio, ali kasnije je ustao i plesao sa svojim društvom. U jednom je trenutku skidao majicu i pokazao guzu. Vidi se da je zabavljač jer je mogao otkopčati majicu i normalno je skinuti, no on ju je namjerno skidao preko glave tako da je pokazao trbuh i guzu jer je imao nisko rezane hlače. Cure su na to vrištale kao lude”, otkrila je obožavateljica koja je imala priliku biti u The Bestu s Bieberom.

Justin em um Clube em Zagreb, na Croácia 9 de Novembro. #justinbieber

A post shared by Justin Bieber 🇧🇷 (@bykidrauhll) on

Povratak na Net.hr