‘Bez muškarca o djeci i ne razmišljam’

Voditeljica Barbara Kolar otkrila je da, iako je ušla 42., ne razmišlja o djeci, kao i da se boji da bi zbog ljubavi mogla sve ostaviti.

‘Nikad nisam imala opsesiju da će oko mene trčati čopor brangelinaca. Možda svim ljudima nije sve u životu suđeno. Ne mogu se zamisliti kako iniciram polufamiliju, tako da ako ne sredimo ovaj prvi dio s muškarcem, o djeci i ne razmišljam. Tu sam prava konzerva. Divim se svojim frendicama koje su samohrane majke, ali ja se ne bih odlučila na taj korak’, rekla je Barbara Kolar u intervjuu za Ekran, TV-prilog http://www.vecernji.hr/scena/barbara-kolar-majcinstvo-bez-supruga-nikad-mi-nije-bila-opcija-clanak-377989.

HTV-ova voditeljica otkrila je da je nerazumna i neracionalna kad je zaljubljena.

‘Kada si nađem objekt žudnje, u stanju sam mu se potpuno posvetiti. Ne znam se pametno zaljubljivati i postaviti si kriterije koje bi muškarac morao ispunjavati. Bojim se da bih zbog ljubavi bila u stanju sve ostaviti’, priznala je istaknuvši da voli tamnije muškarce, ali da baš zato misli da će završiti s nekim Šveđaninom ili Dancem.

Zasad je, kako kaže, vesele kolege s radija te njena kujica Lola, za koju kaže da je njena emotivna štaka koja je diže iz eventualnih padanja.

Kolarica je uza sve to otkrila i kakvo donje rublje nosi.

‘Nosim tange, iako su mi trenutačni hit cheeky gaćice, koje imaju malo više materijala pa izgledaju pristojnije i mojim godinama primjerenije’, zaključila je.

Povratak na Net.hr