"Veselica" na Fejsu

BEZ MILOSTI: Komičar Russell Brand  se obrušio na kraljicu Elizabetu

Tek što se stišala bura oko Russella Branda, koji je prije tri tjedna prijedlog britanske vlade da se minutom šutnje oda počast britanskim žrtvama masakra u Tunisu, okarakterizirao kao čisto “sra**”, glumac je napravio novi ispad.

Naime, glumac je na Facebooku objavio dio knjige koju piše, a u kojem je napao britansku monarhiju kao i kraljicu Elizabetu osobno.

“Znači mi u Engleskoj imamo kraljicu. Kraljicu za boga miloga!! I moramo da je zvati “veličanstvo”. Kao da je zaista veličanstvo. A ona je samo stara dama u sjajnom šeširu koji smo mi platili. Ili je zovemo “visočanstvo”, a što to tek znači? Da je viša od nas, da je iznad nas? Ne, trebamo je zvati gospođa Winsor. Ali ni to nije njezino pravo ime. Njezino prezime je zapravo Saxe-Coburg-Gotha pa nije ni čudo što ga je promijenila. Mogla se prezivati i Bratwurst-Kraut-Nazi ” –  dio je posta koji je Brand objavio na svom profilu.

Ovi komentari uslijedili su nakon što su u javnosti objavljene fotografije iz kraljičinog djetinjstva na kojima izvodi nacistički pozdrav.

 

International Business Times/Hot.hr

Povratak na Net.hr