VIŠE-MANJE, SAMO KANYE

‘BEYONCE, POVRIJEDILA SI ME!’: Kanye West obrušio se na slavnu pjevačicu tijekom svog koncerta

Čini se da Kanye West jednostavno ne može odraditi koncert bez da nekoga ne prokomentira…

Kanye West opet nije izdržao, a da svoju privatnu dramu ne podijeli s obožavateljima tijekom svog nastupa u Kaliforniji. Naime, ovog se puta slavni reper obrušio na svoje donedavne slavne prijatelje, Beyonce i Jay Z-a. Kanye se požalio da ga je Beyonce ‘povrijedila’ i da bi ga njegov kolega Jay Z trebao nazvati ‘kao muškarac’. Također je napomenuo da zna kako Jay Z ima opasnu bandu koja ne preže ni pred čim pa ga je zamolio da mu ne dođu glave.

KIPI OD BIJESA: Kanye West ostavio Kim Kardashian sada kad ga najviše treba

Zanimljivo je da je Kanye kasnio 90 minuta sa svojim koncertom, a onda je većinu vremena proveo komentirajući druge ljude.

“Beyonce, bio sam povrijeđen jer sam čuo da si rekla da nećeš nastupiti ako ne osvojiš nagradu za videospot godine i ako ne pobijediš mene. Ne pokušavam uvrijediti Beyonce, ona je odlična. Taylor Swift je također odlična. Svi smo mi odlični ljudi. Svi smo mi jednaki. No ponekad se previše igramo politike i zaboravljamo tko smo samo da bismo pobijedili. Zaj*bi pobjeđivanje. Zaj*ebi to da moramo izgledati cool. Zaj*ebi to da moramo biti cool. Zaj*ebi sve to, brate. Ovdje sam kako bih s vama podijelio svoju istinu, riskirajući pritom svoj vlastiti život. Iako riskiram svoj vlastiti uspjeh, svoju karijeru. Ja sam ovdje kako bih s vama podijelio svoju istinu”, rekao je reper.

Iako se potrudio naglasiti da je Beyonce ‘odlična’, brojni obožavatelji nikako nisu mogli prijeći preko ovog Kanyeova govora pa ih je više zaokupiralo to što je West naslutio moguću korupciju tijekom dodjele prestižnih glazbenih nagrada.

Povratak na Net.hr