Beyonce i Jay Z na odnosu rade uz pomoć bračnog savjetnika

Slavni supružnici Beyoncé i Jay Z navodno imaju bračnog savjetnika. Tjedno imaju seanse putem Skype s obzirom na to da su trenutno zajedno na turneji, a sve zato da bi njih odnos bilo bolji i čvršće.

Beyoncé i Jay Z trenutno su na zajedničkoj ‘On The Run’ turneji i dok glasine o preljubu Jay Z-ja ne prestaju, sad su strani mediji objavili i da par navodno održava online seanse s bračnim savjetnikom.

‘Možda zvuči drastično, ali u Americi pogotovo, bračno savjetovanje je prilično standardna procedura’, izjavio je neimenovani izvor za Daily Mirror.

‘Oni svog terapeuta poznaju već dugo vremena i pokušavaju imati tjedne seanse kako bi nastavili imati otvorenu komunikaciju te biti sigurni da nema nesporazuma’, nadodao je izvor.

Slavni par koji se vjenčao 2008. godine u posljednjih nekoliko mjeseci puni medijske stupce zbog navodnog Jay Z-ijevog preljuba, a njihove seanse s bračnim savjetnikom navodno su bazirane na tome da zadrže sreću u odnosu za dobrobit njihove dvogodišnje kćerkice Blue Ivy.

‘Riječ je više o održavanju odnosa nego popravljanju nečega iznimno lošeg. Oboje su sretni i njihova kći im je i dalje prioritet’, objašnjava izvor.

Iako Beyoncé i Jay Z nisu komentirali glasine o preljubu, na njihovim nastupima trude se pokazati kako je među njima sve i više nego dobro.

Povratak na Net.hr