Hot

NAPUSTILI AMERIKU

BECKHAMOVI SE VRATILI U ENGLESKU I ODMAH ZARATILI SA SUSJEDIMA: Imaju ideju za svoje imanje koja nije svima baš sjela

Susjedi su slavnom paru pripremili hladan doček, a sve zbog jezera ‘Posh’

David i Victoria Beckham vratili su se u Englesku nakon četiri mjeseca izbivanja, i to kada su u njihovoj domovini popustile epidemiološke mjere.

Slavni par dotad je boravio u Miamiju, gdje su otišli uoči Božića, odnosno uvođenja strogih epidemioloških mjera u Engleskoj, što nije dobro odjeknulo u britanskoj javnosti, piše The Sun. Na Floridi su uživali u sunčanim danima i blažim mjerama.

Obitelj se odmah po povratku povukla u samoizolaciju na svoje šest milijuna funti vrijedno ladanjsko imanje u Cotswoldsu. Jedan Beckham se pritom nije vratio s u Englesku – 22-godišnji Brooklyn koji se prošle godine preselio u Miami kako bi bio sa zaručnicom, glumicom Nicolom Peltz.

No, susjedi su im priredili hladan doček, a sve zbog jezera koji par planira iskopati na svom imanju.

Naime, jezero ‘Posh’, kako su ga lokalci posprdno nazvali, trebalo bi se prostirati na površini od tri četvrtine nogometnog igrališta, a na sredini bi trebao biti izgrađen otok. To je razbjesnilo susjede koji se boje poplava i da će ogromna vodena površina nagrditi krajolik.

Iako su se bunili lokalnim vlastima, jezero ‘Posh’ dobilo je zeleno svjetlo, uz objašnjenje da će omogućiti veću bioraznolikost na tom području.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr