SLAMKA SPASA

BEBOM SPAŠAVAJU BRAK? Slavni par odustao od razvoda zbog neočekivane trudnoće

Iako su već bili pred razvodom, slavni glumački par ostaje zajedno jer je prinova na putu.

Slavni glumac Ben Affleck i njegova supruga Jennifer Garner ipak se ne razvode, a razlog tome je neplanirano povećanje obitelji, piše Radar Online.

“Jen ne može biti sretnija nego što jest. Sve što je oduvijek željela je da Ben prestane partijati i da se posveti obitelji. S bebom na putu, to bi se moglo i ostvariti”, otkrio je izvor.

BEN AFFLECK SE POHVALIO: Moj sin je pokupio virus od princa Georgea

Ben i Jen već imaju troje djece, 10-godišnju Violet, 7-godišnju Seraphinu i 4-godišnjeg Samuela, a u lipnju prošle godine objavili su da su se odlučili razvesti nakon 10 godina braka. Razlog tome je Affleckova ovisnost o piću i kocki, a šuškalo se i da je navodno prevario suprugu s njihovom dadiljom.

Nakon što su javno obznanili da se rastaju, Affleck je nastavio partijati, a u kolovozu je viđen u potpuno ‘raskalašenom’ izdanju s otkopčanim hlačama.

“Iako je Jennifer rekla da prekidaju, ona to zapravo nikada nije željela”, otkrio je izvor.

Ben i Jen nikada nisu službeno podnijeli zahtjev za razvod braka, a čini se da su se u posljednjih par tjedana ponovo zbližili. Tako su zajedno otišli glasati za američkog predsjednika.

“Jen želi da ponovo budu prava obitelj. I oni bi to mogli biti kad bi se Ben prestao ponašati kao 20-godišnjak zarobljen u tijelu 40-godišnjaka. A nova beba će biti kao šlag na torti”, otkriva izvor.

Povratak na Net.hr