PRATITELJIMA JE OTKRILA

BEBI BALAŠEVIĆ HAKERI UPALI NA FACEBOOK; Objavili su u njeno ime uvredljiv Story, a ona im poručila: ‘Vi jeste idioti’

‘Pretpostavljam da raznorazne dangube kriziraju što nemaju danima neku ekskluzivnu vijest vezano za nas’, napisala je Beba

Starija kći Đorđa Balaševića Jelena Beba Balašević na svom je Facebooku obavijestila pratitelje da joj je nepoznati počinitelj hakirao profil. Također, on je u njeno ime objavio uvredljivi Story.

ĐOLETOVA BAJKA ZA NJEGOVU BEBU: ‘Ležala sam nepokretna, a tata mi je pričao bajku kako ću izaći pješice…’

Jelena je u objavi kazala kako je mislila da se to njoj nikada neće dogoditi te je počiniteljima uputila odlučnu poruku.

“Pretpostavljam da raznorazne dangube kriziraju što nemaju danima neku ekskluzivnu vijest vezano za nas. Objavu, komentar, sliku, izjavu… Skandalozno, saznajemo, nećete vjerovati i slično… Pa su odlučili hakirati mi profil (što sam stvarno naivno vjerovala da mi se neće nikad dogoditi). U moje ime napisali su na Facebook Storyju (koji u životu nisam napravila) ‘Vi ste idioti’.

LIJEČNICI SE DVA I POL SATA BORILI ZA ĐOLETA: Beba Balašević uspjela je izustiti samo jednu riječ

Ne znam na koga su mislili da ja mislim, ali ja bih im poručila: Vi jeste idioti. Svi vi kojima padne na pamet ovako nešto uraditi jer vam se može i jer vas ni ne zanima puno kako je bilo kome osim vama. Jer vas idiotske stvari zabavljaju i na njih trošite vrijeme, hvala na šlagvortu”, napisala je Jelena.

Povratak na Net.hr