Bare i Lea Dekleva nisu skrivali nježne dodire

Proteklog su vikenda na dodjeli diskografskih nagrada Porin glazbenici Goran Bare i Lea Dekleva većinu slobodnog vremena proveli zajedno, pri čemu se nimalo nisu trudili skriti nježne dodire i poglede.

Protekle subote, nakon dodjele prestižne domaće diskografske nagrade Porin, vinkovački roker Goran Bare svoje osvajanje čak šest kipića proslavio je tako što se nije odvajao od kantautorice Lee Dekleve, koju je čak i pred pripadnicima sedme sile cijelo vrijeme nježno držao za ruku.

Frontmen grupe Majke ranije te večeri osvojio je šest kipića – za hit i pjesmu godine Teške boje, za aranžman, za najbolji rock-album, za najbolji videospot i za najbolju grupu s vokalom, a na druženje s novinarima došao je, piše Story.hr , u društvu 33-godišnje umjetnice, koja se nije odvajala od njega.

Lea je tako u njegovu zagrljaju nasmiješena pozirala fotografima i snimateljima okupljenima u riječkoj dvorani Zamet. Par se nije libio iskazivati privrženost i nježnost, štoviše, na trenutke se činilo kako iznimno uživaju u spoznaji da će sve to ostati zabilježeno kamerama.

‘Kada bi nas se opisivalo jednom rečenicom, Go­ran Bare i ja smo: živjeti da bi se pisalo ili pisati da bi se živjelo. Zbližili su nas kantautorstvo i bolna iskrenost, što je najjača stvar kada se planira suradnja’, kazala je Lea za Story.hr nakon što su je zamolili da komentira prirodu svog odnosa s problematičnim rokerom.

Povratak na Net.hr