ODUŠEVILA

BARBARA KOLAR OPET RASTURA: Nakon dekoltea pokazala je lice bez imalo šminke i pobrala same komplimente

HRT-ova voditeljica vikend je provela na Kvarneru sa psićem Lolom

Barbara Kolar je u polufinalnom izdanju emisije “Zvijezde pjevaju” plijenila poglede u uskoj crnoj haljini dubokog dekoltea koju nije propustila komentirati ni Jadranka Kosor. HRT-ova voditeljica sada je na Instagramu otkrila da je vikend provela na Kvarneru sa svojim psićem Lolom.

Barbara je pozirala u ležernoj kombinaciji i bez trunke šminke, a fotografije su prikupile više od tisuću lajkova.

ČAK JE I JADRANKA KOSOR KOMENTIRALA SUBOTNJI DEKOLTE BARBARE KOLAR: ‘Tužno’

“Prelijepa”, “Preslatke ste”, “Zgodna dama”, “Lijepi ste bez šminke”, samo su neki od brojnih komentara koji su se nanizali ispod objave.

Poznata voditeljica ne prestaje oduševljavati linijom koju je posljednjih mjeseci dovela do savršenstva.

NIKAD LJEPŠA BARBARA KOLAR NABACILA ‘NESTAŠNU’ HALJINU I POKAZALA UBOJITI DEKOLTE: ‘Pripaziti da ne ‘izmakne kontroli’…’

“Moje tijelo spremno je ‘pohraniti’ sve što pojedem, a kako to nije puno ni u fazama kad mene ima puno, onda je jasno da su bilo kakvi rezultati vidljivi tek nakon duljeg ozbiljnijeg odricanja. Konkretno, jedem minijaturne obroke pune povrća uz kvalitetne proteine i masti, a od 1. siječnja 2018. nisam pojela ni zalogaj kruha, tjestenine ili slatkiša. Iskreno, mislim da bi na mome mjestu većina ljudi već bila kost i koža, a ja nikako da dođem na željenu težinu. Srećom sam tvrdoglava”, rekla je ranije u jednom intervjuu za Story.

Povratak na Net.hr