Obavijesti

Lifestyle

Komentari 155

Balerina otkrila što jede - da ostane mršava, a da ne gladuje

Mary Helen Bowers ima impresivno baletno iskustvo. Čak i danas, kao majka i uspješna poslovna žena, i dalje se drži nekih stvari. Otkrila je kako je izgleda njezina prehrana...

VIDEO

Mary Helen Bowers (38) je bila profesionalna balerina koja je danas odgovorna za preobrazbu na tisuće ženskih tijela - od Victoria's Secret modela do prosječnih žena.

Njezino virtualno vježbanje Ballet Beautiful, savjeti i privatni tečajevi nisu ostali nezapaženi pa je osobno trenirala i glumicu Natalie Portman prije snimanja baletnog trilera "Black Swan" koja je za tu ulogu dobila Oskara.

 

Sunday vibes ✨ Always dreaming 💫 #BalletForLife #BalletBeautiful @chriscolls for @rizzolibooks ✨link > bio

A post shared by Mary Helen Bowers (@balletbeautiful) on

Mary Helen Bowers ima impresivno baletno iskustvo. Na treninge je odlazila u vrlo elitnu Školu američkog baleta, a potom je sa 16 godina otišla u New York gdje je plesala deset godina. Nakon toga je diplomirala na Sveučilištu Columbia i osnovala Balet Beautiful.

 

Monday ❤️ #dance #love #BalletBeautiful #BalletBeautifulFit ❤️

A post shared by Mary Helen Bowers (@balletbeautiful) on

Čak i danas, kao majka i uspješna poslovna žena, i dalje se drži strogog režima zdrave prehrane i svojih fitness planova - i izgleda nevjerojatno, otkriva portal stylecaster.com

Otkrila je kako je izgleda njezina prehrana:

  • Prosječni dan započinjem: Pijenjem velike čaše vode, to napravim prvo.
  • Za doručak sam imala: Sporo kuhanu zob s organskim orasima i pola breskve.
  • Za ručak sam imala: Sjeckanu salatu s kozicama, rajčicom i avokadom.
  • Za večeru sam imala: Zelenu ljetnu salatu sa svježom tjesteninom od cjelovitog pšeničnog zrna u domaćem umaku od rajčice.
 

🍃🌾🌼 #dance #stretch #BalletBeautiful #BalletBeautifulFit

A post shared by Mary Helen Bowers (@balletbeautiful) on

  • Danas sam grickala: Organsku jabuku, sir i sirove bademe.
  • Moje omiljeno zdravo piće je voda-uvijek!
  • Jedina stvar koju nikada neću jesti je: Zapravo ne volim hranu s puno soli i teškim vrhnjem.
  • Moj najdraži trening je: Ballet Beautiful.
  • Hrana u kojoj uživam, a izaziva mi osjećaj krivnje je - čokolada i sir. Bez toga ne bi mogla živjeti.
  • Moj omiljeni zdrav obrok je: Svježe voće i sirovi orašasti plodovi - jer je brzo, jednostavno i prenosivo.
 

Happy Happy Mother's Day to all of our #BalletBeautiful mamas in the U.K.!! 💕💕💕💕💕💕 #mothersday #flashback #love

A post shared by Mary Helen Bowers (@balletbeautiful) on

  • Tri sastojka koju ćete uvijek naći u mojoj kuhinji su: Svježe voće, organsko mlijeko i organska jaja bez kaveznog uzgoja.
  • Moj najveći zdravstveni savjet za putnike je: Držite se što više rutine slične onoj koju imate kod kuće. Potražite zdrave izbore, vježbajte i pijte puno vode da ostanete hidratizirani.
  • Moje prepoznatljivo zdravo jelo je: Salata s predjelom. Volim svježu organsku salatu s piletinom pripremljenom na roštilju i umakom, ili s ribom na žaru.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač