NAKON INFARKTA

BALAŠEVIĆEVA KĆI SE JAVILA IZ BOLNICE: ‘Uznemirimo se svaki put kad čujemo da zvoni telefon…’

Beba Balašević otkrila je da joj je otac dobro i da ga obitelj redovito posjećuje

Srpski mediji u petak su objavili da je Đorđe Balašević doživio infarkt, a sada se iz bolnice javila njegova kći Beba i otkrila u kakvom je stanju. “Telefon ovih dana zvoni kao blesav. Svaki put kad zazvoni, mi se, potpuno prirodno malo štrecnemo… Iako smo na vezi sa doktorima cijeli dan, i upućeni smo u tatino zdravstveno stanje, ipak se makar na trenutak uznemirimo kad čujemo zvono”, započela je Beba svoju objavu na očevom Facebooku.

SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA OTKRIO KAKVO JE ZDRAVSTVENO STANJE NJEGOVA OCA: ‘Ne čitajte novine…’

ĐORĐE BALAŠEVIĆ IMAO INFARKT, VEČERAŠNJI KONCERT OTKAZAN: ‘Život nekad napravi planove bez nas…’

“Nismo htjeli davati izjave smatrajući da je to nezahvalno i neozbiljno u ovoj fazi oporavka. Kada dođe trenutak, obratit ćemo se vama direktno na naše već poznate načine… Jedan od tih je i ovaj. Dakle…Tata je dobro. To je bez dileme najvažnije. Čovjek koji je vjerojatno najviše puta u svojim stihovima spomenuo srce našao se sada u situaciji da ga njegovo malko zabrine… I sve nas zajedno sa njim”, napisala je i dodala da ga obitelj posjećuje i da mu je prenijela poruke, pozdrave i želje za što brži oporavak.

“Ne znam tata, što su ti točno rekli liječnici kakvo je, ali ako je suditi po podršci tvoje ekipe onda imaš baš veliko srce…Hvala vam svima na dobroj energiji koju šaljete ovih dana. To sigurno ima veze i znači puno, ne pitajte me kako znam, ali pouzdano znam…”, zaključila je.

Na kraju je zahvalila ekipi iz instituta Kamenica koja ga tretira kao “Čovjeka Koji Ima Zdravstveni Problem a ne kao facu iz novina”. Prenijela je i poruku koju je Đorđe dobio od svog prijatelja Pere bubnjara prvi dan: “Matori, duhovitost na koju si računao je izostala, nemoj nam to raditi više!”

Đorđe BalaševićFoto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Povratak na Net.hr