NIJE SVE U POPULARNOSTI

BAKA PRASE POŽELIO FOTKU S ĐOKOVIĆEM: Tenisačeva žena ga poklopila: ‘Jesi najbolji YouTuber, ali…’

YouTuber je pratiteljima ispričao anegdotu od prije nekoliko godina

Srpski YouTuber Baka Prase na svom YouTube kanalu otkrio je da se prije par godina poželio fotografirati s tenisačem Novakom Đokovićem koji je tada bio u Srbiji. Odlučio je prvo kontaktirati njegovu suprugu Jelenu pa joj je poslao sljedeću poruku: “Znam da je ovo ‘big deal’, ali postoji li šansa da se slikam s Noletom u nekom trenutku? To bi bio hit, jer ja sam sad broj jedan na YouTubeu, a on u tenisu”, napisao joj je te dodao da Novaka ne viđa često u restoranu.

“Razmišljao sam postoji li šansa da se fotografira u mojoj trenirci, ali prihvatio sam da to neće ići. Ali ideja mi je da se slikamo”, napisao je YouTuber.

Ubrzo je stigao njezin odgovor.

“Ha, ha, ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji Youtuber, bravo. To je ogromna stvar i čestitam ti od srca. Izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvijek motrim mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrijednosti kojima se ističeš se stvarno ne poklapaju s onim u što mi vjerujemo. Ti si izabrao promovirati materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja nekih svojih ciljeva i aspiracija. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate”, odgovorila mu je Jelena.

Povratak na Net.hr