DRŽI SE, LEGENDO!

BAJAGA ZABRINUO REGIJU: ‘Osjećam se loše, primio sam cjepivo protiv koronavirusa i imam reakciju…’

Ranije je otkrio kako nije lud za cjepivima, niti je veliki pristalica cijepljenja, ali nije vidio drugu opciju pa se ipak cijepio

Momčilo Bajagić Bajaga (61) cijepio se protiv Covida-19 i sada je rekao da ima reakciju na cjepivo. Poznatog pjevača grupe “Bajaga i Instruktori” srpski je Kurir zatražio izjavu u vezi s TV premijerom filma “Dara iz Jasenovca”, s obzirom na to da je njegova majka Jovanka (88) živi svjedok svega što se događalo u koncentracijskom logoru u Jasenovcu.

Ipak, Bajaga nije htio mnogo govoriti o filmu jer se ne osjeća dobro. “Osjećam se loše, primio sam cjepivo i imam reakciju”, priznao je pjevač za Kurir i tek kratko prokomentirao “Daru iz Jasenovca”.

“Sve je super, ne mogu više pričati o filmu”, kazao je Bajaga. Da se cijepio protiv korone, legendarni je glazbenik otkrio u nedavnom intervjuu za Dnevni avaz, koji je dao povodom svoga 61. rođendana 19. veljače.

RTL DANAS DONOSI SPECIJAL O ĐORĐU BALAŠEVIĆU: O njemu će pričati Bratoš, Bajaga, Šerbedžija…

Photo: Stefan Tomasevic/ATAImages

Nije mogao ni piti

“Što se tiče rođendana, nemam velikih planova već godinama. Rođendan proslavim s prijateljima i obitelji, odem malo na piće. Ali, budući da sam danas primio cjepivo, ne mogu ni piti danas”,  ispričao je tada.

“Morao sam se cijepiti, zato sam ga i primio. Većina mojih je to napravila, premda znam da nisu baš svi. Očito da će se morati cijepiti, naročito ljudi koji putuju. Onda, ono što se kaže, bolje što prije. Ali nije da sam nešto lud za cjepivima, niti sam veliki pristalica toga, ali ne vidim drugu opciju. To je sada jedini način borbe protiv koronavirusa”, zaključio je Bajaga.

Povratak na Net.hr