Naše blago

AVA KARABATIĆ PREDSTAVILA AUTOBIOGRAFIJU: ‘Ako je čovjek radoholičar, za svakog ima posla i svatko može pristojno živjeti’

Ava Karabatić u petak je u Osijeku predstavila svoj spisateljski prvijenac, autobiografiju ‘Ja Nomad’. Kaže da je autobiografiju napisala jer je imala potrebu mladim djevojkama pomoći da se lakše snađu u životu. Knjiga još nije gotova i izlazak se očekuje za Valentinovo.

Autobiografija prati Avin život od ranog djetinjstva pa sve do danas, a kako još nije gotova, na promociji ju je simbolizirala velika torta u obliku knjige.

Autobiografija će imati 230 stranica i u njoj se nalazi i 30 još neviđenih fotografija iz njezinog života. Osim na autobiografiji, Ava radi i na romanu ‘Dolina suza’, koji bi trebao biti objavljen sljedeće godine.

Ava je u razgovoru s novinarima izjavila kako misli da je njezino iskustvo dragocjeno jer je uspjela unatoč tome što je ostala moralna i poštena osoba. Također je rekla da za radoholičare uvijek ima posla te da je potrebna maštovitost i ambicija.

Kratki video s predstavljanja knjige pogledajte ovdje:

 

Povratak na Net.hr