banner

ZALJUBLJENA JE

AVA KARABATIĆ O SVOJOJ NOVOJ LJUBAVI I ELITNOJ PROSTITUCIJI: ‘Poanta je da serviraš starog bogatog jarca’

Ava je rekla kako je Split leglo prostitucije, posebice u ljetnim mjesecima

Starleta Ava Karabatić našla je deset godina mlađeg muškaraca i odlučila da se skrasiti, no njegov identitet nije htjela otkriti, piše Blic.

“Uvijek su me povezivali s nekim mafijašima, ali sam ljubav svoju pronašla u Dubrovniku. U pitanju je deset godina mlađi muškarac”, rekla je za gore spomenuti portal.

AVA KARABATIĆ NAJAVILA KANDIDATURU NA NADOLAZEĆIM IZBORIMA: ‘Borit ću se za ljudska prava’; pazite kakav je slogan odabrala

Ava je u javnosti često pričala o elitnoj prostituciji. Na svom blogu napisala je da je i ona dobivala ponude za jednu noć

“Poznajem par ‘elitnih prostitutki’ koje sam upoznala u estradnom svijetu, samim tim znam kako to funkcionira. Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i sl. Od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sportaša, političara (kad kažem poznati mislim na baš poznate). Bit ću iskrena, i ja sam dobivala ponude i ponude ‘za noć’ od raznih poznatih političara, nogometaša, na Balkanu, ali naravno sve sam kulturno odbila”, pojasnila je.

https://www.instagram.com/p/CAOOF1Vpwy9/

‘Jahtaška klijentela je dosta izdašna’

Ava je rekla kako je Split leglo prostitucije, posebice u ljetnim mjesecima.

“Obične prostitutke funkcioniraju na principu davanja svojih usluga po hotelima strancima gdje su često umiješani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tijekom ljeta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par tisuća eura.

AVA KARABATIĆ O HEJTERIMA KOJI JE VRIJEĐAJU: ‘Neshvaćena sam jer nisu čitali osnovnu lektiru u školi’

Ako sjednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka. Tjedan dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a pozadini je poanta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu ‘noćnih dama’ koje pratite na Instagramu i koje su uzor mlađoj generaciji”, kazala je.

https://www.instagram.com/p/CANpFapJhbV/

https://www.instagram.com/p/CANRHZtJ0MM/

https://www.instagram.com/p/CALi18CJhFy/

https://www.instagram.com/p/CAH_1ZgpoHd/

https://www.instagram.com/p/CAF_32jJD-N/

Povratak na Net.hr