FOTO: Antonija Blaće sve mjesece dijete nadoknadila u 15 minuta!

Domaćin ‘Narodnog roštilja’ Davor Dretar Drele dobio je u završnici i pojačanje. U ulozi voditeljice pridružila mu se Antonija Blaće, kolegica s Narodnog radija, koja je, kako kaže, na jedan dan zaboravila dijetu, mršavljenje i pripreme za ljeto.

Lijepa Antonija Blaće odlično se snašla na roštilju, a kao prvu stvar objasnila je svima prisutnima da je na jedan dan zaboravila dijetu, mršavljenje i pripreme za ljeto: ‘Sve mjesece dijete i vježbanja sam nadoknadila u 15 minuta obilaska štandova naših natjecatelja jer sam u tih 15 minuta popila bevandu, probala Srdele, toćala maslinovo ulje, probala kulen, kulenovu seku, tu sam popila malo gemišta, onda sam kod Istrijana probala jedan poseban ćevap i sad čekam ostale da donesu svoje proizvode tako da, dijeta doviđenja’, rekla je odlično raspoložena Antonija.

U jednom trenutku Antoniji je prišao muškarac sa zmijom oko vrata, a oduševljena voditeljica zamolila ga je da si ju stavi oko vrata. Drele joj je samo u šali dobacio: ‘Kaća, kaću pozna!’

Roštiljada Narodnog radija postala je omiljeno okupljalište domaćih pjevača i ostalih osoba iz javnog života, a Antonija Šola objasnila je i zašto: ‘Super je ideja jer se svi mi možemo malo podružiti i publika i izvođači i radijski voditelji svi smo nekako tu i uživamo u dobroj klopi’, rekla je lijepa pjevačica i dodala da voli fino pojesti, ali se pred ljeto pazi ‘zbog badića’.

Roštiljadu je posjetio i Bojan Jambrošić, koji je zaključio da roštilj nije prevelik problem ispeći i dodao: ‘Dosad sam već i previše probao’.

Pamela Ramljak dodala je: ‘Super mi je atmosfera. I prošle godine sam bila. Narodni roštilj je jedna tradicija koju treba svake godine definitivno nastaviti’.

Voditelj Dalibor Petko vrlo je iskreno i simpatično, u svom stilu, prokomentirao: ‘Super mi je kad Narodni radio organizira roštilje jer onda mogu pozvati sve svoje kolege i prijatelje koji mi dolaze u emisiju, kao ‘e dođite, bit će super’, i uvijek bude super samo ja poslije nemam problema niti sa suđem. Niti pečem, niti ništa! Čini mi se da je ovo bio najbolji roštilj do sada. Vidim da su škembice narasle od zadovoljstva!’

Filip Dizdar došao je u društvu svoje djevojke Ane Perduv, prelijepe kulinarske kolumnistice. Doznali smo tako da se u Aninoj kuhinji jede zdravo, a otkrila je i da Narodni roštilj i njena kuhinja imaju jednu zajedničku karakteristiku, a to je odlična atmosfera. ‘Atmosfera i raspoloženje su najbitniji u kuhanju. Meni kolač nikada ne uspije ako sam loše volje!’, rekla je Ana, a Filip je sve potvrdio i pohvalio još jednom tradicionalno okupljanje Narodnog radija koje je posjetio već treći puta.

Povratak na Net.hr