Play ponuda

ANKETA: / Najljubozovnije ženske usne naše estrade

shimmer fallback

Pored predivnih dekoltea i dugih nogu pripadnica naše javne scene, možda vam je promaklo obratiti pažnju i na putene usnice istih.

31.10.2010.
14:22
Play ponuda

Molimo vas da se koncentrirate i pogled zadržite na nepravedno zapostavljenom dijelu tijela koji, od svih navedenih, može pružiti najviše užitaka te izaberete najpoželjnije!

Voditeljica Nove TV Mia Kovačić na pitanje bi li se slikala za Playboy šaljivo odgovorila: 'Pa da dijele povećala...Nisam ja taj tip.' U svakom slučaju, njezine usne ne ulaze u tu kategoriju.

Vjerojatno najkontroverznije usnice naše nam domovine, u svakom mogućem pogledu, bez obzira na sve kotiraju među najpoželjnijima baš kao i njihova vlasnica Severina.

Nina Badrić s godinama je sve ljepša i poželjnija, a još sa crvenim ružem na prirodnim usnicama dojam je perfektan!

Usnice bivše RTL-ovke Vanje Halilović već dugo nemamo prilike gledati na nekoj nacionalnoj televiziji, ali ih zato odnedavno gledaju svi koji 'hvataju' regionalnu Nezavisnu televiziju.

Iako je Nevena Rendeli priznala kako je kao HTV-ova urednica vrlo opasna, pa kad zagalami preplaši i neustrašivu Danielu Trbović, dok usta drži zatvorena do izražaja joj dolaze pravilne usnice koje nismo mogli izostaviti iz našeg izbora.

Uvijek nasmiješena manekenka Iva Jerković još je uvijek službeno sama. Prava je šteta da te usnice stoje besposlene....

Otkad je Monika Kravić postala gospođa Mamić i majka, povukla se s malih ekrana, ali mi ju nisamo zaboravili... Dapače.

Mlada Franka Batelić tek se počela poigravati sa seksipilom, a usnice su joj svakako jedan od aduta.

Na usnice Tanje Dragović, to već svi znamo, ekskluzivno pravo ima Goran Ivanišević. On je pak nedavno izjavio kako je ponosan na sve dijelove njezinog tijela, a on valjda zna najbolje...

Nikolinu Pišek ste već izabrali kao vlasnicu najboljih nogu na estradi, dijelite li isto mišljenje i za njezine usnice?

RTL-ova voditeljica Tatjana Jurić priznaje da je u životu radila puno pogrešaka, no teško je povjerovati da ovakvoj ljepotici putenih usana itko išta može zamjeriti.

Play ponuda
Play ponuda