UŽIVA U TRUDNOĆI

ANJA ALAVANJA NAKON RAZVODA PONOVO LJUBI! U vezi je s nogometnim trenerom, a uskoro im stiže i beba

Anja je u pet mjeseci dobila pet kilograma jer preferira zdravu prehranu, a odrađuje i mentalne treninge

Voditeljica Anja Alavanja (38) početkom siječnja potvrdila je kako više nije u braku s glazbenikom Željkom Romcem (53). Par se razveo početkom 2020. godine. Anja je sada za Gloriju otkrila da je u vezi s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) s kojim očekuje bebu.

ANJA ALAVANJA SE RAZVELA: ‘Već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala potrebu o tome se oglašavati javno…’

Ona s bivšim suprugom ima dvojicu sinova, Jakova (9) i Ivora (5), a prošle jeseni je doznala da je trudna. Anja bi trebala roditi potkraj svibnja, a na svijet bi trebala donijeti dječaka.

“Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno – sreću i ljubav”, rekla je za Gloriju.

Anjini sinovi s nestrpljenjem čekaju svog malenog brata.

“Pokazivala sam im kako beba raste i sve razumiju. Ivor se priljubi uz trbuh pa mu priča. Ispituju hoće li se roditi sa zubima i kad će ih dobiti, kako će preživjeti samo na mlijeku, kako djeca dolaze na svijet…”, kazala je.

ANJA ALAVANJA ROMAC ZAVRŠILA NA OPERACIJI: ‘Faza popuštanja nekih mjera za mene je nastupila prerano…’

Anja je u pet mjeseci dobila pet kilograma jer preferira zdravu prehranu, a stres odlično podnosi jer odrađuje mentalne treninge i tehnike opuštanja. Uz posao i dvojicu sinova, kaže, ne stigne imati trudničke prohtjeve.

Povratak na Net.hr