DOSTA JOJ JE

ANISTON KONAČNO PROGOVORILA O RAZVODU: ‘Previše sam se trudila da bi me sveli na siroto ljudsko biće bez djece’

Jennifer Aniston u iskrenom intervjuu otkrila je kako se osjećala poslije razvoda od Brada Pitta.

Iako se ostvarila kao uspješna holivudska glumica, mediji su češće pisali o privatnom životu Jennifer Aniston nego o poslovnom. Razlog tome definitivno je bio razvod od slavnog Brada Pitta s kojim je bila u braku pet godina.

Priznala je da ju je rastužilo kada su njezine bradavice postale predmet javne rasprave po svim medijima.

SUPRUG JENNIFER ANISTON OPSOVAO PITTA: F*ck you, Brad Pitt

“Ponižavali su me kad sam bila u braku, zatim kad sam se razvodila, pa onda kad sam bila sama, a tema komentara su često moje grudi. Nije mi jasno zašto žene promatramo isključivo kroz prizmu odnosa i zašto to uopće slušamo”, otkrila je Jenn u intervjuu za magazin Marie Claire.

Brad je bio u braku s Jennifer Aniston
Brad je bio u braku s Jennifer AnistonFoto: KEVIN WINTER/AFP

“Previše sam se trudila u ovom životu i karijeru da bi me netko sveo na siroto ljudsko biće bez djece”, objašnjava glumica.

Jennifer je prošla pravi “medijski pakao” nakon što je objavljeno da se rastaje od Brada Pitta, koji je “pao” na slavnu Angelinu Jolie. Čak i sada, kada cijeli svijet bruji o razvodu Brangeline, Jenniferino ime razvlači se po medijima i sve su oči uprte u to kako će ona reagirati na razvod svog bivšeg supruga.

Tijekom svojih 30-ih, dok su Brad i Angelina povećavali broj članova svoje obitelji, Jennifer se stalno suočavala s pitanjima kad će se udati i osnovati vlastitu obitelj. Pa čak i kad se konačno skrasila s Justinom Therouxom 2015. godine, njezina nominacija za Zlatni globus u kategoriji najbolje dramske glumice bila je zasjenjena lažnom objavom da čeka bebu u 47. godini.

Jennifer i Theroux
Jennifer i TherouxFoto: Instagram

“Često sam se suočavala s optužbama da mi je karijera važnija od majčinstva. Optuživali su me da samo ganjam karijeru i da sam fokusirana samo na sebe, da ne želim biti majka i da sam sebična. Postoje brojni razlozi zašto ljudi nemaju djecu i nitko ih nema pravo prozivati zbog toga. To što vam dijete nije izašlo iz vagine ne znači da nemate iskustvo majčinstva – tu si kućni ljubimci, prijatelji, djeca vaših prijatelja”, izjavila je glumica u jednom od prethodnih intervjua.

Povratak na Net.hr