Anica Kovač: Brad Pitt ne bi zadovoljio moje kriterije

Najposjećeniju filmsku premijeru u nas nisu propustili ni brojni poznati Hrvati. Svi su imali veliku želju pogledati prvijenac holivudske dive Angeline Jolie i možda uhvatiti autogram prekrasne glumice.

Brojna poznata lica s naše estrade pojavile su se na crvenom tepihu u Cinestaru Arena centra u večernjim toaletama. Uzbuđeni i ušminkani od glave do pete svi su se složili u jednom – Angelina je divna!

Među prvim poznatim osobama pojavio se Leon Lučev koji je imao malu, ali slatku ulogu u filmu U zemlji krvi i meda.

‘Imao sam samo jednu scenu i pristao sam na ulogu samo radi Angeline. Želio sam vidjeti kako radi. Ne mogu procijeniti kakva je kao osoba jer sam je vidio samo jedan dan, ali mislim da je dobra redateljica’, rekao je hrvatski glumac a prenosi Večernji list.

Iako se pojavila sa suprugom Robertom, bivša misica Anica Kovač, priznala je da je pomalo razočarana što s Angelinom nije stigao i Brad Pitt. U šali je rekla kako ipak on ne bi zadovoljio njezine kriterije jer nije iz Bosne i Hercegovine.

‘Cijeli prostor bivše Jugoslavije se digao na noge zbog ovog filma i zanima me kako je jedna osoba poput nje prikazala ratna zbivanja’, rekla je saborska zastupnica Bianca Matković.

‘Vjerujem da će nas film osvijestiti da se više nikada ne ponovi to što se dogodilo. Mnoge moje drage kolege glume u filmu što me iznimno veseli’, rekla je Bojana Gregorić Vejzović dodavši da bi joj bila velika čast kada bi zaigrala u nekom od idućih filmova Angeline Jolie.

‘Usudila se ići u zemlje u koje se ni mnogi svjetski politički lideri nisu usudili što je svakako pohvalno. Svaki savjet od nje bi mi dobrodošao jer su to sestrinske firme’, zaključila je Bojana.

Njena kolegica Zrinka Cvitešić sretna je što se netko sjetio napraviti priču o tragičnoj ljudskoj sudbini i na pet minuta sve svjetske reflektore uperiti u taj problem.

‘Razmišljala sam da li bi mogla biti redateljica. Naime, ja sam kao dijete bila prognanik, izgubila članove obitelji i kuću i nisam sigurna da ne bi o tome poželjela nekad nešto reći. Bilo koncertom, bilo predstavom ili pak filmom. Proživjela sam trčanje pred bombama i ratnu traumu zbog čega sam pripremila maramice u slučaju da mi suze krenu’, rekla je Zrinka.

Poznati glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović izrazio je svoju zahvalnost Angelini Jolie što se uopće pozabavila temom tragedije u Bosni i Hercegovini.

Crvenim tepihom prošetali su i Gordan Kožulj sa suprugom, vaterpolist Dubravko Šimenc, glumice Nada Gačešić-Livaković i Daria Lorenci, voditeljica Vanja Halilović, Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut…

Povratak na Net.hr