Angie ima jutarnje mučnine, očekuje blizance?

Ako je vjerovati pisanju američkih medija, Angelina Jolie navodno je ponovno trudna, a ona i Brad Pitt prije jeseni namjeravaju konačno stati pred oltar.

Prema pisanju časopisa OK! Angelina Jolie i njezin nevjenčani supružnik Brad Pitt navodno ponovno očekuju prinove, i to ni više ni manje nego blizance koje namjeravaju dočekati kao muž i žena.

‘Angie očekuje blizance, dječake, ove jeseni, tako da nemaju mnogo vremena. Oboje su odlučili da žele dočekati kao muž i žena, što znači da će se vjenčanje dogoditi ubrzo’, kazao je, naravno, neimenovani izvor blizak paru za američko izdanje časopisa OK!.

Podsjetimo, Angelina i Brad već sada imaju šestoro djece, od kojih je troje biološko, a troje su posvojili. S obzirom da Angie još nije službeno nije potvrdila svoju trudnoću, za nju navodno zna samo blizak krug ljudi.

‘Zasad to ne želi službeno potvrditi, pa za sretnu vijest zna samo odabrana grupa ljudi. Angelina ovih dana ima probleme s jutarnjim mučninama, ali joj to ne smeta i tvrdi da se to itekako isplati’, dodao je izvor.

Povratak na Net.hr