RISKANTAN POTEZ

ANGELINA JOLIE OTKRILA KOBNI POTEZ KOJI JE ZAVRŠIO RAZVODOM: Pokušala spasiti brak s Pittom na neobičan način

Angelina Jolie objasnila kako je pokušala spasiti brak u raspadu s Bradom Pittom.

U razgovoru za emisiju Hollywood Reporter, glumica Angelina Jolie priznala je da je pokušala spasiti brak s Bradom Pittom radom na zajedničkom filmu ‘By the Sea’. Angelina je napisala, režirala i glumila u filmu, a to je bio njihov drugi zajednički film.

Prvi zajednički film im je bio ‘Mr. and Mrs. Smith’ iz 2005. te simbolizira početak njihove veze, dok je drugi film postao simbol kraja. Angelina je priznala da je drugi projekt osmislila kako bi ostvarila komunikaciju sa suprugom te priznaje da su mnogo toga naučili, zbog čega su se odlučili na razvod.


‘Upoznali smo se na zajedničkom projektu i dobro smo funkcionirali zajedno. Željela sam da opet radimo nešto ozbiljno, mislila sam da će to biti dobar način komunikacije. Na neki način se to i ostvarilo, naučili smo mnoge stvari. Ali postojale su poteškoće kojima film nije bio uzrok nego su se provukle iz veze’, objašnjava Angelina.

U filmu ‘By the Sea’ glavni su likovi partneri koji su 14 godina u braku, a koji se udaljuju zbog problema s komunikacijom, intimom i plodnosti.

‘Bilo je to nešto s čime smo se i sami borili. Drago mi je što sam napravila film jer smo zajedno istražili neke stvari. Iako nije riješio naše probleme, uspjeli smo iskomunicirati stvari koje smo si trebali reći’.

Ubrzo nakon filma, par se rastao, a iz braka imaju šestero djece u rasponu od 16 do 9 godina.

Angelina se razvodi od BradaFoto: VALERIE MACON/AFP

Povratak na Net.hr