NOVA ROMANSA?

ANGELINA JOLIE LJUBI OŽENJENOG? ‘Ponaša se kao zaljubljena klinka i ne odvaja se od njega’

Isti scenarij dogodio se Angelini i kada se zagledala u Brada Pitta

Angelina Jolie (44) napokon se s bivšim suprugom Bradom Pittom (55) dogovorila oko skrbništva nad djecom pa se očito malo opustila. Svjetski mediji, naime, bruje kako slavna oskarovka ponovno ljubi, i to ni više ni manje, nego oženjenog muškarca.

https://www.instagram.com/p/B0Je2aQoHfC/

Nije joj prvi put

Kako je za Enquirer rekao jedan od snimatelja filma “Those who wish me dead”, Jolie se zaljubila u jednog od tjelohranitelja te se ne odvaja od njega. “Ponaša se poput kakve zaljubljene djevojčice. Supruga tjelohranitelja ih je vidjela zajedno te mu zaprijetila razvodom”, ispričao je izvor.

Isti scenarij dogodio se Angelini i kada se zagledala u Brada Pitta, koji je tada bio u braku s glumicom Jennifer Aniston. Zbog toga su je tada nazivali otimačicom, a priča se sada, čini se, ponavlja.

JEDNA OD NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA JE VEĆ GODINAMA SAMA: Otkriven razlog zbog kojeg Angelina Jolie ne želi novog muškarca

Djecu poslala tati

Podsjećamo, Jolie i Pitt već se dvije i pol godine navlače oko skrbništva nad svojih šestoro djece. Otada su imali bezbroj sudskih parnica, a glumac je u više navrata istaknuo kako Angie koči finalizaciju razvoda, iako je ona bila ta koja je podnijela papire za razvod.

https://www.instagram.com/p/B0BsnbzIKiS/

Sada je ipak “pao” dogovor između roditelja. Budući da je Angelina zauzeta snimajući film, pristala je da ovo ljeto djeca budu s tatom na njegovu luksuznom imanju. Velik je to pomak u njihovu odnosu, s obzirom na to da tvrdoglava glumica nipošto nije željela dijeliti skrbništvo.

Povratak na Net.hr