Angelina ima što mnoge žene priželjkuju: Osjećaj je izvanredan

Nakon deset godina ljubavi i šestoro djece Angelina Jolie i Brad Pitt prošle su se godine zavjetovali na vječnu ljubav. Iako nikada nisu braku pridavali veliku važnost, glumica sada priznaje kako je činjenica da Brada može zvati svojim suprugom, njihov odnos podigla na jednu sasvim novu razinu.

‘I prije vjenčanja Brad i ja nismo osjećali da nam išta nedostaje, kao ni da se moramo vjenčati. Bili smo potpuno ispunjeni i posvećeni svojoj djeci, tako da smo u jednu ruku i već bili obvezani’, ispričala je Angelina Jolie za britanski Mirror.

‘Vjenčali smo se jer smo se željeli povezati na jednoj novoj, dubljoj razini i bračnu smo zajednicu željeli proslaviti sa svojom djecom. I zaista je drugačije otkad se oslovljavamo sa ‘moj suprug’ i ‘moja supruga’. Ta nas izjava ugrije na jedan poseban način i osobu kraj sebe gledate drugačije’, kaže Jolie te nadodaje kako je sam čin vjenčanja kao i slavlje bilo najsretnije doba u njenom životu.

Kako kaže glumica, ‘nakon ceremonije su se presvukli i družili’. Osjećali su se izvanredno jer su, kao kaže, ‘bili sigurni jedno u drugo i osjećali poseban mir’.

Povratak na Net.hr