Andrea Šušnjara: Eto ga, što se manje trudim to je izgleda bolje

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara, gostovala je u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ povodom promocije novog albuma te usput odgovorila i na pitanje kada će odjenuti vjenčanicu.

‘Najsmješniji stih koji sam otpjevala bio je u prvoj pjesmi Sijamski blizaci – pa da iz kolica vire crte tvoga lica’, rekla je Andrea Šušnjara na predstavljanju novog albuma grupe Magazin, Mislim pozitivno.

Pjevačica je gostovala u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka‘ na Narodnom radiju priznavši da se još nije privikla da je CD vani i da ga i sama često sluša u autu.

‘Zadovoljna sam sa svojom nasljednicom’, izjavila je Ivana Kovač, kojoj se Andrea zahvalila što ju je lijepo dočekala i uputila u sve što ju čeka s muškom ekipom.

‘Na koncerte s nama ide i klavijaturistica, koja je ujedno i back vokal, i nas dvije kontriramo muškoj većini. Točnije vodimo rat. Nemamo pravo na PMS, ali se uvijek izborimo za sve’, rekla je Šušnjara odgovorivši i na pitanje kad će odjenuti vjenčanicu.

‘Već sam je dosta puta obukla za potrebe snimanja, tako da kad se budem udavala, bit će to nešto najjednostavnije. Nisam još smislila što’, rekla je, priznavši da još uvijek nije isprošena.

‘Danas žena mora biti muškarac, tako da ću to najvjerojatnije učiniti ja’, rekla je.

‘Ona je mala, plava i nimalo naivna’, opisala ju je njena prijateljica, voditeljica Hana Tabaković, koja je Andreu nazvala savršenom za partijanje.

‘Više volim ljetovanje od zimovanja, minicu od suknje i votku ispred tekile. Ali zato i Guettu i Halida volim podjednako’, kazala je Šušnjara, ali se nije htjela izjasniti je li joj draža Rozga ili Severina.

//www.youtube.com/embed/BsyiMRM0WiM

‘To me uvijek pitaš i neću ti reći’, smijala se pjevačica najavivši da ju s bandom čeka radno ljeto.

Na pitanje je li ona posljednja pjevačica grupe Magazin kazala je: ‘To sam ih i ja pitala, ali mislim da nisam. Magazin je institucija pa se možda produži i na njihove sinove i kćeri. Možda bi i moja kćer mogla jednog dana pjevati u Magazinu’, rekla je Andrea koja je za svoj nastup na Splitskom festivalu zaradila modne pohvale, možda i po prvi put u karijeri.

‘Eto ga, što se manje trudim to je izgleda bolje’, komentirala je Šušnjara.

Povratak na Net.hr