OTKRILA JE POJEDINOSTI

ANDREA ANDRASSY OTIŠLA POD NOŽ I POKAZALA SLIKE PRIJE I POSLIJE: ‘Da sam znala da će biti ovako, već bih to davno napravila’

Andrea je rekla kako tijekom oporavka nakon operacije nije popila niti jednu tabletu protiv bolova

Blogerica Andrea Andrassy na svom je Instagramu otkrila da se je podvrgnula estetskom zahvatu uklanjanja podočnjaka. Pratiteljima je podijelila tri fotografije koje je prikazuju prije i nakon zahvata te nakon oporavka.

ANDREA ANDRASSY ZAPJEVALA NA POZORNICI I PODIJELILA JAVNOST: Dok jedni misle da je razvalila, drugi se baš i ne slažu

“Tri godine prije operacije, kad su mi se podočnjaci tek počeli ružno ponašati. U međuvremenu su razvili vlastitu osobnost i odvojili se u jasno definirane masne županije”, opisala je Andrea prvu fotografiju te je naznačila kako 2. slika prikazuje kako je izgledala nakon operacije, a 3. šesnaest dana nakon operacije.

Instagram/Andrea Andrassy

Andrea je potom otkrila kako tijekom oporavka nakon operacije nije popila niti jednu tabletu protiv bolova.

“Iselili smo Stevea Buscemija s mog lica i iskreno, da sam znala da je ovoliko zanemarivo inkomodirajuće, deložacija bi se dogodila već davno. Tijekom oporavka nisam popila niti jednu tabletu protiv bolova.

Instagram/Andrea Andrassy

SEVERINA U SIĆUŠNOM BIKINIJU IZAZVALA ‘KAOS’: Lana Klingor i Andrea Andrassy otvoreno priznale što misle o njezinu tijelu

Ne zato što nisam htjela – ja sam osoba koja će popit 200 miligrama ibuprofena kad čuje lošu pjesmu na ‘Dori’ (kako sam još živa, ne znam) – nego zato što nije bilo potrebe. Praktički jedina nelagoda koju sam imala zbog operacije je činjenica da sam se na trenutak javila iz sedacije i doktorima otpjevala pjesmu ‘Jerusalema'”, napisala je Andrea koja je operaciju platila 18.000 kuna.

Instagram/Andrea Andrassy

Povratak na Net.hr