Ana Ugarković ljubi ronioca

Ponajbolja hrvatska kuharica Ana Ugarković navodno je sretno zaljubljena u godinu dana starijeg ronioca i alpinistu Igora Jelića. Prijatelji para otkrivaju kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Zvijezda kulinarskog showa Kod Ane i dokazana ljubimica hrvatske publike Ana Ugarković više nije slobodna. Kako prenosi Story.hr prijatelji para otkrivaju kako je ljubav između Ugarkovićke (37) i godinu dana starijeg Igora Jelića planula na večeri kod prijatelja te da je to bila ljubav na prvi pogled.

Jelić je Ugarkovićku navodno osvojio svojim težnjama zdravom načinu života, smislom za humor i pustolovnim duhom, a jedna od ponajboljih hrvatskih kuharica je svog novog dečka već i upoznala sa svojom sestrom i njezinom djecom.

Na šarm Ane Ugarković nije ostalo imuno ni pola Hrvatske, zbog čega je u showu Ples sa zvijezdama ostala gotovo do kraja iako joj ples ne ide ni blizu od ruke kao kuhanje.

A iako ju je publika mazila Ugarkovićka nije štedila kritike na svoj račun pa je priznala da je ona često emocionalno nezrela.

“Moja najveća mana kod šarmiranja muškog spola je ta što sam u mnogim situacijama emocionalno nezrela, u meni čuči veliko dijete. Oni muškarci koji vole mlađe i luđe cure, dosta padaju na mene. Muškarac koji je jako zadovoljan svojim životom i moja čista suprotnost – enfant terrible, bad guy sposoban je moj život okrenuti naopačke”, izjavila je nedavno Ugarkovićka dodavši kako joj je ljubavni život nesređen. No čini se da je sada ipak nastupilo vrijeme sreće.

Prethodni članci:

arti-200911060305006
arti-200912160309006
arti-200911290184006

Povratak na Net.hr