Hot

PRIČA SE NASTAVLJA

ALEX OGNJENA SPREMA DUET S BORISOM ROGOZNICOM? Napali su je čim je najavila tu mogućnost: ‘Ovisi o kakvom duetu se radi’

Zagrebačka kantautorica, tattoo majstorica, dizajnerica i bivša domina, odnedavno je javnosti poznata i kao ljubavnicu Borisa Rogoznice

Početkom kolovoza svi su brujali o aferi Alex Ognjene i Borisa Rogoznice koja se odvijala dok je on bio u braku s glumicom i voditeljicom Doris Pinčić Rogoznicom.

LJUBAVNICU BORISA ROGOZNICE PITALI SMO ZAŠTO JE IZAŠLA U JAVNOST S PRIČOM O NJIHOVOJ VEZI: Dala nam je zanimljiv odgovor

Baš kada se cijeli skandal utišao, Ognjena je na Instagramu odlučila privući pažnju novom objavom.

“Što biste mislili kad bih vam rekla da su mi ponudili duet s Borisom?”, napisala je u opisu fotke na kojoj pozira u stubištu odjevena u pripijenu haljinu.

https://www.instagram.com/p/CEPKNS_pxGv/?utm_source=ig_embed

Većina joj je poručila kako im to ništa ne bi značilo. “Baš ništa. Kome je to važno u eri problema u Hrvatskoj… Samo vama”, “Ništa, tvoj život. Glupo uopće razvlačit takve stvari po medijima, osim ako je za 5 min pozornosti”, “Ovisi o kakvom duetu se radi”, “Mislili bi da će to biti hit ravan Oliverovim ili čak bolji… O jada”, pisali su joj u komentarima.

S druge strane, neki su ju podržali u tom naumu. “Odličan marketinški potez”, “Ne košta te probati, vjerujem da će biti super”, “A zašto ne?”, poručili su joj pratitelji.

https://www.instagram.com/p/CD81yDRpt0p/

Podsjetimo, Rogoznica je početkom kolovoza priznao svoju izvanbračnu aferu s Ognjenom i iskazao žaljenje zbog preljuba.

ROGOZNICA IPAK PRIZNAO AFERU S ATRAKTIVNOM DOMINOM: ‘Žao mi je što sam popustio muškim hormonima i povrijedio obitelj’

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednoga dana”, izjavio je glazbenik za Story.

https://www.instagram.com/p/CDjAM-PpRLU/

Povratak na Net.hr