BIVŠA VODITELJICA

ALEKSANDRA MINDOLJEVIĆ DRAKULIĆ: ‘Umro je moj otac. Ovo je jedina slika koju imam s njim’

‘Drugo ništa od njega nažalost nemam. Čak ni trenutak nježnosti. Slikao nas je njegov prijatelj Vladimir Sviben za kojeg se sjećam da je strašno htio da naš odnos uspije. A nije bilo tako, jer unatoč tome i mnogočemu drugome, nismo godinama razgovarali’, napisala je Aleksandra, između ostalog, u objavi

Aleksandra Mindoljević Drakulić, bivša voditeljica, loto djevojka i prva pratilja na izboru za Miss Jugoslavije 1987. godine, na Facebook je objavila tužnu vijest.

“Umro je moj otac. Zdravko Mindoljević. Ovo je jedina slika koju imam s njim, i to iz prošlog stoljeća. Iz 1995-e. Drugo ništa od njega nažalost nemam. Čak ni trenutak nježnosti. Slikao nas je njegov prijatelj Vladimir Sviben za kojeg se sjećam da je strašno htio da naš odnos uspije. A nije bilo tako, jer unatoč tome i mnogočemu drugome, nismo godinama razgovarali. Nije htio ni Olega upoznati”, napisala je Aleksandra uz fotografiju na kojoj pozira s ocem.

“Ipak, sjećat ću ga se, ne kao onemoćalog starca atrofiranih mišića u pelenama, nego kao što ga ova slika i prikazuje: kao splitsku “prežencu”, direktora sa sveprisutnim šarmom i iskrom života. Možda mi je sada stvarno vrijeme da krenem u neke sublimativne, reparacijske aktivnosti i da napišem novu stručnu knjigu o tatama i očinstvu. Ali, odakle krenuti? Najbolje je sve soriti i krenuti ispočetka. R.I.P”, zaključila je te dodala da njezin otac nije htio upoznati ni njezinog sina Olega.

Aleksandra danas radi kao psihologinja i profesorica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Povratak na Net.hr