Hot

RAZOČARAN JE

ALEKSANDAR STANKOVIĆ KAŽE DA SE OSJEĆA KAO IDIOT: ‘Četiri godine sam to nudio pretpostavljenima. Moja zarada je nula…’

Razlog zašto je voditelj emisije ‘Nedjeljom u dva’ Aleksandar Stanković razočaran je to što je HRT odbio nastavak njegove putopisne dokumentarne serije ‘Vjetar u kosi’

Voditelj na HRT-u Aleksandar Stanković je razočaran. Tvrdi kako se osjeća kao idiot.

ALEKSANDAR STANKOVIĆ OTKRIO DA SE CIJEPIO PROTIV KORONAVIRUSA: ‘Al’ treba se pripremiti i na ovo’

Razlog tome je to što je HRT odbio nastavak njegove putopisne dokumentarne serije ‘Vjetar u kosi’. Obrazloženje je to da firma nema novca.

Super su mu Veličan i Bućan

“Četiri godine zaredom pretpostavljenima sam nudio nastavak Vjetra u kosi. Četiri epizode od 52 minute Rumunjska, Đerdap, Karpati, Crno more. Moja zarada 0 jer radim za plaću, zarada svih na projektu 0 jer rade za plaću. Radilo bi se preko ljeta kada ne ide Nu2. Nije prošlo uz obrazloženje da firma nema novca i da bi ako meni daju dodatni posao netko drugi ostao bez posla.

STANKOVIĆ OTKRIO TKO JE SVE TRAŽIO DA MU DAJU OTKAZ: ‘Tri generala, admiral, biskup, metar akademika i neki Vrkljan’

Bar da su rekli da je smeće, protiv dojma ne mogu, al nisu. Uglavnom, u nedjelju je završila serija u privatnoj produkciji Konjima do Crnog mora. Rumunjska četiri epizode 52 minute, Đerdap, Karpati, Crno more. Ne optužujem nikog, nemam nikakve dokaze ni za što, štoviše, Veličan i Dušan Bućan su mi odlični, volim kako Antitalent i Pek rade, al se osjećam ko idiot već duže vrijeme. Vjerojatno idiot i jesam”, napisao je Stanković na Facebooku.

Povratak na Net.hr