Ako ona ovako nastavi, 'pokopat' će ga mračne tajne prošlosti

Jedan od najuspješnijih glazbenih producenata u Britaniji, veliki ženskaroš Simon Cowell, napokon se smirio sa Lauren Silverman s kojom čeka dijete. I taman kada se sve učinilo idiličnim, u medijima se oglasila Simonova bivša ljubavnica te otkrila šokantne informacije.

Simon Cowell u posljednje je vrijeme na velikim mukama. I to zbog pjevačice Sinitte koja ga je odlučila napasti s ‘duhovima prošlosti’. Tako je britanskom The Sunu otvorila dušu i iznijela informacije koje će jako našteti Simonovom ugledu.

Naime, Sinitta je 1980-ih godina bila u ljubavnoj vezi sa Simonom te ostala trudna. Tada ju je Cowell navodno natjerao da pobaci. Iako je njihova veza na kraju završila prijateljstvom, Sinitta se nikad nije libila priznati koliko ga je voljela.

‘Uvijek sam govorila da se želim udati za njega i imati djecu s njim. Ne samo zato što ga volim, već zato što mislim da bih bila dobra za njega. Smatram kako je on samo mislio da ne želi djecu i da ih nikada neće niti željeti imati. A ja sam mu vjerovala’, priznala je Sinitta te najavila kako će u javnost iznijeti detalje o navodnom haremu ovog 53-godišnjaka.

Jedan Simonov prijatelj otkrio je kako je slavni producent pobjesnio. Naime, Cowell smatra da je Sinitta o tome mogla pričati i prije, a ne sada kada s novom ljubavi čeka prvo dijete te kako to čini jer je željna slave.

Povratak na Net.hr