‘Ako mi netko takne Fani i bebu, gučak ću mu iščupat!’

Splitski gradonačelnik Željko Kerum u programu Radio Dalmacije osvrnuo se na medijske napise koji mu u posljednje vrijeme itekako smetaju.

Napise da mu u poslovnom smislu ide jako loše Kerum je oštro demantirao: ‘To nije točno, ide jako dobro. Moj ukupan kapital je četiri puta veći nego obveze. Hvala što ste me pitali o tome.’

No, gradonačelniku puno više smeta što mediji diraju njegovu trudnu ženu.

‘Rasistički je i nekorektno kako novinari pišu o Fani, a tako su radili i kada je bila u prošloj trudnoći. Neka se mene napada, problema imam kao i svi. Ali nemojte mi dirati djecu, ne daj Bože da se nešto desi ženi i bebi, ja ću mu rukama gučak iščupat, pa neka DORH i ostali čuju ovo!’, kazao je ljutito Kerum, piše Slobodna Dalmacija.

http://www.youtube-nocookie.com/v/wqzK7GG9_NE?version=3&hl=en_US

Kako bi ga malo smirila, voditeljica Radio Dalmacije pokušala je skrenuti s teme, pa je Keruma pitala o hotelu Marjan.

‘Ja ću se riješiti biznisa i baviti se politikom. Na mene je naručena paljba, ali meci prolaze kroz mene i ne mogu mi ništa. Sam sam stvorio biznis i moja je stvar kako sam se dogovorio s Tommijem. Mediji rade reket i ucjene. Jeste li gledali film Mela Gibsona? E, tako ću im i ja duplo naplatiti. Ja se vidim u politici i biznisu. Ne može se ići u rat s djecom i ženom, njih se prvo osigura, pa se onda krene u bitku. Napadaju mi trudnu ženu što nosi bebu, a to ih ne interesira. Ne dirajte mi ono što mi je svetinja!’, poručio je Kerum u programu Radio Dalmacije.

Povratak na Net.hr