UMRLA OD KORONAVIRUSA?

AGONIJA GLUMCA IZ POZNATE TALIJANSKE SERIJE: ‘Zarobljen sam u stanu s tijelom svoje sestre; Italija nas je napustila…’

Franzese je objavio nekoliko uznemirujućih videa na kojima se u pozadini može vidjeti tjelo njegove sestre

Luca Franzese, glumac koji se pojavio u talijanskoj kriminalističkoj seriji “Gomorra”, na Facebooku je objavio nekoliko videa u kojima tvrdi da je zarobljen u stanu s tijelom svoje sestre Terese. Ona je, naime, preminula nedugo nakon što joj je dijagnosticirana bolest COVID-19, koju uzrokuje koronavirus. Na jednoj od snimaka u pozadini se može vidjeti njezino tijelo.

Bila je pozitivna na koronavirus

Luca tvrdi da ih je država odbacila. “Moja je sestra jučer umrla, vjerojatno zbog virusa, a ja od jučer navečer čekam odgovore”, rekao je u videu. “Ljudi, propali smo. Italija nas je napustila”, dodao je. U jednom od videa rekao je da su još tri člana njegove obitelji zaražena koronavirusom. “Nastavlja se noćna mora”, izjavio je. Teresa Franzese (47) bolovala je od epilepsije, a na koronavirus je testirana jer je to zahtijevao njezin brat. Nakon što je utvrđeno da je zaražena, cijela je obitelj stavljena u karantenu.

Prema pisanju talijanskih medija, jedan se lokalni političar od 8. ožujka brine o ovom slučaju te je u potrazi za pogrebnim uredom kojim bi zbrinuo tijelo preminule žene. Drugi lokalni političar, Francesco Emilio Borrelli, rekao je za Al Jazeeru da je ovo prvi put da je netko u svom domu preminuo od koronavirusa.

Nakon što se Franzeseov video proširio društvenim mrežama, djelatnici pogrebnog poduzeća zbrinuli su tijelo Terese Franzese.

Povratak na Net.hr