KAKVA KRALJICA!

ADELE ODUŠEVILA ŽENE DILJEM SVIJETA: Priznanjem o depilaciji postala hit na društvenim mrežama

Popularna britanska pjevačica rijetko kad daje intervjue, a kada to čini, onda je sasvim iskrena.

Adele je još jednom dokazala da nema dlake na jeziku. Naime, popularna pjevačica je dala intervju za časopis Vanity Fair u kojem je nasmijala fanove izjavom o depilaciji.

ČUJU SE SVADBENA ZVONA? Slavna Adele udaje se nakon pet godina veze

Uoči svog koncerta u Los Angelesu, Adele je novinarki Lisi Robinson priznala da je tjednima čekala ženu koja joj sređuje obrve, a zatim i da je prvi put nakon mjesec dana obrijala noge jer se boji da bi publika u prvim redovima mogla vidjeti njene dlačice.

Kada ju je novinarka pitala smetaju li njenom patneru Simonu Koneckiju neobrijane noge, Adele je oduševila odgovorom.

‘JE*E MI SE ZA NJIHOV RAZVOD’: Adele uopće ne zanimaju Brad Pitt i Angelina Jolie

“On nema izbora. Neće meni nijedan muškarac govoriti da brijem je*ene noge. Neka briju svoje”, rekla je Adele, a njena izjava je postala hit na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da je Adele javno progovorila o dlačicama i oduševila obožavateljice. Na jednom konmcertu početkom godine je izjavila da je u trudnoći zbog poremećaja hormona imala bradu.

“Imala sam toliko testosterona u trudnoći da mi je narasla brada. Tek sam je sinoć podšišala. Ovo nije šala. Ovo je istina. Stvarno imam bradu, ali ponosim se njom. Zovem je Larry”, rekla je pjevačica i nasmijala obožavatelje.

Povratak na Net.hr