Hot

KONTROVERZNI PJEVAČ

ACA LUKAS SABLAZNIO IZJAVOM O KORONI: ‘To je beba za ono što ja godinama radim organizmu…’

Pop-folk pjevač u svom je stilu komentirao pandemiju koronavirusa s kojom se svijet bori već više od godinu dana

Osebujni srpski pop-folk pjevač Aca Lukas na sebi svojstven način prokomentirao je pandemiju koronavirusa.

Kako kaže, njemu korona ništa ne može i da “on jede nju, a ne ona njega”.

SRPSKI TURBOFOLKER ODRŽAO KONCERT S VLASTITE TERASE: Za ‘prijatelje iz Hrvatske’ zapjevao hit Miše Kovača

“Imam jak imunitet i uvijek se kontroliram. Vodim računa o životu jer jako volim samog sebe. Pa pazi situaciju, kod Cece Ražnatović na slavlju povodom rođenja unuka Željka svi su se zarazili, osim mene, ali doslovno svi. Da bi korona mene napala, morat će mutirati u posebni oblik virusa koji napada Acu Lukasa”, izjavio je pjevač za Telegraf.

“Znači, morat će se Kinezi malo bolje pozabaviti ako me se žele riješiti. Korona je beba za ono što ja godinama radim organizmu. Ja koronu jedem, a ne ona mene”, dodao je.

Aca je postavio i jedan ultimatum Djedu Božićnjaku i otkrio koje svoje želje za 2021. godinu.

“Djedu Mrazu bih još poručio da više neću vjerovati u njega ako mi svu bagru ne skine s ramena. Neću oko sebe imati ljude koji mi se smiju u facu, tapšu po ramenu, a onda, kad se okrenem, najstrašnije me pljuju, ogovaraju i podmeću sve i svašta. Dosta mi je savjetodavaca i ovih koji pričaju da su me izmislili, da su mi pomogli. Molim ih da mi se skinu, dosadni su. Osim ove glavne želje, ostale su vrlo jednostavne. Želim da živim što bolje u danom trenutku. Pošto živim za trenutak, tj. dobro plivam i brzo se snalazim. Ja studiozno planiram budućnost. Evo, sigurno sedam, osam sati unaprijed imam dobro sve isplanirano”, rekao je za Telegraf.

Povratak na Net.hr