BOJI SE PRIZNATI

50 GODINA DUG BRAK JE SAMO PARAVAN: Slavna pjevačica je zapravo lezbijka i u vezi je s najboljom prijateljicom?

Slavna glazbenica Dolly Parton sa svojim je suprugom u braku više od 50 godina, no šuška se kako je zapravo lezbijka koja skriva romansu sa svojom najboljom prijateljicom iz djetinjstva.

Dolly Parton navodno je lezbijka, a njen više od 50 godina dug brak s Carl Deanom samo je paravan, tvrdi Robert Randolph koji u svojoj knjizi Doctors to the Stars zadire u život 70-godišnje pjevačice za koju se godinama šuška kako je naklonjena istom spolu, no ne želi to priznati.

JOŠ ŠOKANTNIH TAJNI SCIJENTOLOŠKOG PARA John Travolta i njegova supruga su u lažnom braku i dijele partnere

Randolph je kao izvor naveo liječnika kojem je Dolly išla zajedno sa svojom prijateljicom Judy Ogle i pred kojim njih dvije navodno nisu skrivale svoju ljubav.

Dolly je navodno u vezi s prijateljicom iz srednje škole.
Dolly je navodno u vezi s prijateljicom iz srednje škole.Foto: Michael loccisano/AFP

Pjevačica i Dean u braku su od 1966. godine, no vrlo se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti. Parton je jednom prilikom priznala da je s prijateljicom vrlo bliska te da spavaju u istom krevetu. Njih su dvije vrlo bliske još od srednje škole.

MUŠKA LJUBAV John Travolta i Tom Cruise u tajnoj su vezi već 30 godina

Dolly često ističe kako je borac za prava homoseksualaca, iako njena publika gaji konzervativne stavove. Upravo zbog toga, tvrdi Randolph, nikada nije željela otkriti kako je homoseksualka.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr