Hot

GOLEMI INTERES

ZAGREPČANI LUDI ZA MENOPAUZOM: Dodani novi datumi 07.11. i 10.11.

Interes publike je golem, što dokazuju i dodatni datumi koji su dodani za izvedbu ovog mjuzikla

Zagrebačka publika je doslovno ‘poludila’ za mjuziklom Menopauza koji igra u kinodvorani zagrebačkog Studentskog centra. Nakon što je otvoren dodatni datum za nedjelju 03.11., za koju je ostalo još oko 300 ulaznica, zbog velikog interesa publike, otvoreni su dodatni datumi – 07.11. i 10.11. Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim i Ulaznice.hr.

Mjuzikl ‘Menopauza’ postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi.

‘MENOPAUZA’ NA ZABAVAN NAČIN: Rasprodane ulaznice za pretpremijeru i premijeru; u prodaju puštena dodatna predstava

OVACIJE NA PREMIJERI MJUZIKLA ‘MENOPAUZA’ O KOJEM SVI PRIČAJU: ‘Ovo je toliko dobro da ću ići gledati još jednom’

No, nisu to samo problemi menopauze, ovdje je za hormonsku tranziciju koju žene u toj dobi prolaze samo dosjetljivo izabrana metafora za brojna životna pitanja s kojima se susreću.

Strahovi, prolaznost i životni prioriteti…

Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete.

Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima…

Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga.

NI BROJNI CELEBOVI NISU PROPUSTILI PREMIJERU ‘MENOPAUZE’: Glavne protagonistice zaradile gromoglasni pljesak i snažne ovacije

MJUZIKL O KOJEM SVI PRIČAJU: Četiri poznate dame posve iskreno o menopauzi 

Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će vas nasmijati do suza.

Poznata lica

U glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledati Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić, koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, dok je redateljica ovog zabavnog mjuzikla Nina Kleflin.

Njih četiri u mjuziklu ne glume sebe, ali su ipak, svaka na sebi svojstven način, dale osobni pečat ulozi. Ovo je mjuzikl koji ženski život slavi smijehom i sestrinstvom.

PRVA HRVATICA KOJA JE PRIZNALA PROMJENU SPOLA: ‘Cijeli sam život čekala taj trenutak i sad sam se smirila’

Što da kažu naše junakinje ili sve žene koje su već vidjele pedeset svjećica na torti? One su “too young to die and too old to rock and roll”. Taj bi mit mjuzikl ‘Menopauza’ trebao srušiti.

Žene srednje životne dobi vesele su i pune života, hrabre i mudre i spremne da još dugo ‘praše’ životnim stazama. Interes publike je golem, što dokazuju i dodatni datumi koji su dodani za izvedbu ovog mjuzikla.

 

Povratak na Net.hr