TV

'LJUBAV JE NA SELU'

ZVONKO ŽELI BRAK S NIKOLINOM: Zaljubljenom Baranjcu je ‘to to’, njegova odabranica se slaže: ‘Poljupci ne lažu…’

U večerašnjoj epizodi ni farmeri ni kandidati nisu mogli obuzdati silovite osjećaje. Dok su jedni uživali i pustili da ih srce vodi, druge je zablokirao strah pa su se ponašali sumanuto.

Zagorska ljepotica Marina svog je kandidata Zorana pozvala da uživaju u vikendu u Vrbniku, na otoku Krku. Nakon razgledavanja mjesta i prolaska kroz najužu ulicu na svijetu, veseli par se zabavio kupanjem u blatu. Na romantičnoj večeri Zoran nije mogao izdržati a da ne pita Marinu u kojem smjeru ide njihova priča, ali odgovor koji je dobio nije bio ugodan.

Naime, ona od početka želi samo prijateljstvo. No, optimistični Zoran rekao je da je zadovoljan i time te zaključio:

„Nikad ne reci nikad“.

Marija i Vinko već govore o braku

Čim je vučica Marija ugledala svog Vinka, priznala je kako joj je srce poskočilo. Zaključili su kako su suđeni jedno drugome i da ih je sudbina spojila. Zato su vjerojatno odmah po ulasku u sobu u Tuheljskim toplicama počeli pričati o braku.

‘Marija Hrabra’

Kako Zoran svoju Mariju smatra ‘nimfom avanturizma’, odlučio joj je prirediti adrenalinski bajkoviti vikend i odvesti je na zip line u avanturistički park na Plitvičkim jezerima.

Dok je Marija neustrašivo uživala u vožnji, Zoran je nakon silnog nagovaranja ipak odustao i na kraju priznao Mariji da joj se divi jer je hrabrija od njega.

Andre izgubio kompas

I dok je većina više-manje uživala, na Pagu je Andre elegantnoj Sonji priredio pregršt nimalo ugodnih iznenađenja.

Prvo ju je napao zbog količine odjeće koju je ponijela, zatim joj je taman usred njezinog oduševljenja sobom priredio hladan tuš rekavši da to nije njezina soba i da ona ode lijepo u drugu, da bi sve kulminiralo na bazenu, gdje se Andrino čudno dječačko ponašanje pretvorilo u maltretiranje.

Zvonku je ‘to to’

Zvonko i Nikolina su dolaskom u sobu odmah pali na ružine latice i počeli se ljubiti i grliti, a onda je zaljubljeni Baranjac izjavio kako ‘zna da je to to’ i u kamere priznao da mu je Nikolina otvorila srce i da je voli te da je želi za suprugu.

Zaljubljeno gugutanje i priču o sebi i braku par je nastavio i na bazenu, a Nikolina je zaključila: „Poljupci ne lažu. Poljupci su istiniti.“

Danijel je odabrao pogrešnu?

Iako su Danijel i Nikolina drugačije doživjeli latice i s njima se igrali, Danijel je priznao kako je izabrao „najbolju“, no i dodao da će vrijeme pokazati je li se zeznuo u svojoj odluci. No, Nikolina je priznala u kameru da između njih nema romantike jer jednostavno ‘kod nje nije kliknulo’.

Kakva su još iznenađenja na svojim romantičnim vikendima doživjeli farmeri i njihovi odabranici, pogledajte u sutrašnjoj epizodi emisije Ljubav je na selu od 20 sati na RTL-u.

Povratak na Net.hr