TV

USPJEH

ZVIJEZDA HBO-OVE SERIJE U GOOD GAME SHOWU: Tara iznenadila Aleksa i Ševu, a u jednom im je trenutku i zapjevala

Iako još nije službeno, mlada zvijezda Uspjeha otkrila je i da ju možemo uskoro gledati u domaćem showu Zvijezde pjevaju

Tara Thaller, zvijezda nove HBO hit serije – Uspjeh, dovodi Aleksa i Ševu u red, opisao je popularni YouTube dvojac novu epizodu Good Game Showa. “U dubini duše sam shvatio da sam kriminalac”, počinje Ševa, igrajući GTA.

Tračali seriju, a onda im iskočila glavna glumica

Malo se potom zgražao nad glorificiranjem kriminala da bi završio na prvoj hrvatskoj HBO seriji Uspjeh. U njegovoj lamentaciji o domaćim serijama te kako mu, iako mu je serija sjajna, čak i u Uspjehu neki dijalozi nisu baš… prekinula ga je Tara Thaller, doslovno iskačući iz ormara. “Joj, e stari koji k**c se*eš.”

Odmah su ju krenuli rešetati s pitanjima, a zagrebačka glumica je otkrila i otkud joj prezime. Ok, za to ćete morati pogledati video jer je puno važnije što je Tara imala za reći o seriji. “Kada sam upoznala glumce, svi su mi rekli da sam dobila najsočniji lik”, kaže.

Tarlin lik, Blanka, ima samo 18 godina i u teškoj je životnoj situaciji pa postaje buntovna i ne dopušta nikome da joj se približi. Kako kaže Tara i kritičirima je njen lik najbolje sjeo. “Za ovog kažu da im nešto fali, ovaj im baš nema toliko razrađenu motivaciju, al Blanka im stoji”, dodaje.

Tara uskoro u Zvijezde pjevaju

21-godišnja glumica koja ovo ljeto u SAD-u snima švicarski film, zbog čega je odgodila i upis na akademiju otkrila je i kako ćemo ju vrlo brzo moći gledati na domaćim ekranima.

“Već se šuška, a za sedam dana će se potpisati i ugovor pa će biti službeno, uglavnom, bit ću u Zvijezde pjevaju”, rekla je i brzo požalila jer su ju Aleks i Ševa gnjavili sve dok nije zapjevala. A nakon što su ju pitali koliko se zapravo razlikuju Tara i njen lik Blanka, ubrzo je pokazala i sjajnu glumačku transformaciju.

Kako je ova epizoda izgledala pogledajte u nastavku. I bez brige, Good Game ekipa neće vam spojlati baš ništa od HBO serije.

Povratak na Net.hr