TV

IMA CILJ

ŽIVOTNI IZAZOV: Neven je drugi najveći kandidat showa ‘Život na vagi’ u svijetu

Neven ima 35 godina i dolazi iz Vrbovca gdje živi sa suprugom Ivanom, a cilj mu je dostići 130 kilograma.

Nema djece, za što krivi svoju prekomjernu tjelesnu težinu. Stoga ne čudi da mu je osnivanje obitelji glavna motivacija za ustrajanje na teškom putu koji mu predstoji. Suprugu Ivanu je upoznao putem Facebooka još 2009. godine, a sve je postalo mnogo kompliciranije kad je saznao da Ivana živi u Kanadi. Međutim, baš kao svaka prava ljubav, ni njihova nije imala granice, pa su se nedugo zatim našli u Kanadi…ostalo je povijest, kaže. Točnije ostalo će postati povijest kada njih dvoje i njihov pas, kojeg Neven ponekad, kako priznaje, tretira kao dijete, postanu bogatiji za još jednog, ljudskog člana.

PREDSTAVLJEN ‘ŽIVOT NA VAGI’: 18 kandidata ulazi u najveću borbu u svom životu!

Neven je najveći kandidat showa ‘Život na vagi’ sa svojih 240 kilograma, što ga ujedno čini drugim najvećim kandidatom ovog showa u svijetu (najveći kandidat je bio Australac Kevin Moore, a težio je 254,7 kilograma).

Nevenovi problemi s pretilošću počeli su još u osnovnoj školi, a u srednjoj je već imao 120 kilograma. Budući da se nije vagao posljednje dvije godina, šokiralo ga je kada je stao na vagu i vidio koliko kilograma sada ima. S obzirom da se jako malo kretao, priznaje da je glavni razlog njegovoj debljini upravo to što je nerijetko navečer jeo i išao odmah zatim spavati. Nevenov život će se promijeniti, a njegov odraz u ogledalu nakon showa ‘Život na vagi’ više nikad neće biti isti.

Povratak na Net.hr