TV

ODNIJELA POBJEDU

ŽIRI SKOČIO OD STRAHA: Ana Maras Harmander ‘polomila’ svog partnera na pozornici

Nevjerojatnom koreografijom i odličnim vokalnim nastupom Ana Maras Harmander odnijela je pobjedu u petoj emisiji najgledanijeg showa Tvoje lice zvuči poznato.

Ana Maras Harmander nam je priuštila performans za pamćenje transformirajući se u Pink. Njena scenska izvedba, odnosno ples s partnerom prepunim akrobacijama, nevjerojatno je preslikala koreografiju spota Try.

SKINULE SEVERINU, ALI SAMO JE JEDNA WHITNEY! Hana opet pobijedila u epizodi Tvoje lice zvuči poznato

Anin su fenomenalan nastup svi nagradili, te joj je pri ocjenjivanju dodijeljen maksimalan broj bodova. Prema Aninom izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo.

Gosta žirija Ivana Šarića impresionirao je žar koji je Ana s partnerom donijela na pozornicu. ”Ovo je baš bila jedna lijepa domaća svađa koju smo svi gledali”, našalio se Šarić i pohvalio nastup. Tomo in der Mühlen je također bio pod dojmom Aninog perforamansa. ”Moram priznati da si nas zbilja zabrinula da će ti se nešto dogoditi. Sandra je čak skočila u jednom momentu od straha!”

”Pjevala je fantastično s obzirom na ove akrobacije koje je izvodila”, komentirala je nastup Sandra Bagarić. Posebno ju je dojmio dio u kojem je Ana bacivši partnera slomila stol. ”Drugi put si me brecnula kad se polomio onaj stol, jadan čovjek. Pokazat ćeš mi onaj zahvat sa stolom”, našalila se Sandra.

Za kraj, Ana se zahvalila i svom plesnom partneru koji je također imao težak zadatak kroz cijeli tjedan, a potom su ju kolege izgrlile i poklonili se do poda – doslovno!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr