TV

TOMO ILI MATIJA?

ŽESTOK OBRAČUN ZBOG PREVARE: Dok fatalna Barbara vara dečka na Farmi, njihove obitelji se vrijeđaju na Facebooku

Ljubav koja se rodila na Farmi izazvala je pravi rat na društvenim mrežama.

U ovogodišnjoj sezoni Farme rodila se ljubav između Barbare Peterčić i Tomislava Crnčevića, a Tomislav je čak izjavio da je Barbara “cura za brak”.

Iako se ovo čini kao idealna ljubavna priča, tu tek počinju problemi jer Barbara, navodno, ima dečka izvan showa. Ova je informacija osvanula na Facebooku, gdje je došlo do verbalnog okršaja između Barbarine obitelji i obitelji njezinog navodnog dečka, Matije.

ANKICA NAPUSTILA FARMU: Barbara je izbacila u dvoboju snage

“Barbara je sramota za cijelu obitelj, a najviše mi je žao njezinog dečka, Matije”, stoji u komentaru zbog kojeg je započela cijela rasprava.

Nakon toga se oglasila i Barbarina prijateljica, koja tvrdi da su Barbara i spomenuti Matija prekinuli prije njezina ulaska na farmu, dok drugi pak tvrde da ju je on odvezao u show.

Nakon prijateljice, ubrzo se javila i Barbarina sestra, koja je odlučila objasniti par stvari.

“Mi njoj ne sudimo i ne govorimo joj što da radi. Kao što bi trebala znati, s njom nemamo nikakvih kontakata. Punoljetna je i ima svoju glavu, ako nanosi štetu, nanosi je sebi. Barbari i Matiji nije išlo u vezi još prije showa”, napisala je Barbarina sestra.

Na kraju se oglasila i Matijina sestrična, koja tvrdi da par ipak nije prekinuo.

“Koji prekid?! Pa valjda bi Matija znao da su prekinuli?! Ovo je javno poniženje i mog bratića Matije i cijele obitelji”, napisala je sestrična.

barbara-3

Povratak na Net.hr